Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga djevojčica

James Van Der Beek presretan: Dobio treće dijete

james van der beek
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
28.01.2014.
u 19:01

Na Twitteru je glumac James Van Der Beek otkrio oduševljenje rođenjem svog trećeg djeteta...

Na Twitteru je glumac James Van Der Beek otkrio oduševljenje rođenjem svog trećeg djeteta. Naime, njegova supruga Kimberly rodila je kćer, a ime se još ne zna. Sretnu vijest podijelio je s obožavateljima.

Djeca su nas brojčano nadjačala. Nadmašile su nas curice, iznimno sam zahvalan i uzbuđen. Pripremi se, svijete, treća beba sinoć je imala svoj debi – napisao je 26. siječnja oduševljeni otac. Kimberly i James u braku su od 2010. godine, a vrlo brzo nakon vjenčanja dobili su kćer Oliviju. Dvije godine poslije rodio se Joshua, a sada i druga djevojčica.
 

>>Zvijezda "Dawson's Creeka" drugi će put postati otac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije