Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agent 007

James Bond se snima u Hrvatskoj, evo gdje stiže Daniel Craig

Foto: DPA/Pixsell
1/3
31.07.2017.
u 14:18

Scenaristi vjeruju da će film biti sjajan nastavak "Spectrea" te se nadaju da će snimanje početi u Hrvatskoj potkraj godine.

Novi nastavak franšize o Jamesu Bondu snimat će se u Hrvatskoj, prenose mediji. 

Novi film o Bondu temelji se na knjizi "Never Dream of Dying" Raymonda Bensona, ima radni naslov "Shatterhand" a Daniel Craig borit će se ovaj put protiv slijepog negativca. Producenti su bili bijesni kad je gradonačelnik otkrio da se u Dubrovniku traže lokacije za snimanje.

Druge očekivane lokacije na kojima bi se film trebao snimati uključuju jug Francuske i Japan. Premda je rekao da bi si "radije polomio ruke nego ponovno snimao film o Bondu", 49-godišnji Craig opet se vraća ulozi slavnoga tajnog agenta.

U novoj epizodi Bond se bori protiv slijepoga genijalnog kriminalca koji stoji u pozadini zločinačke organizacije zvane Unija. Radnja počinje na jugu Francuske policijskim napadom na francuski filmski studio koji krene u pogrešnom smjeru i završi ubojstvima nedužnih ljudi.

Agent 007 počinje vezu s filmskom zvijezdom Tylyn Mignonne za čijeg se supruga ispostavi da je povezan s Unijom. Slavni agent ima podvodni bliski susret sa smrću, juri poljima Korzike, neočekivano susreće starog prijatelja a na kraju se obračunava sa slijepim negativcem.  Scenaristi vjeruju da će film biti sjajan nastavak "Spectrea" te se nadaju da će snimanje početi u Hrvatskoj potkraj godine.

Komentara 2

AM
Axis Mundi
00:47 01.08.2017.

Evo "kamo" stiže Daniel Craig, a ne "gdje".

FR
franjo
21:24 31.07.2017.

Zar neće u prnjavoru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije