Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon vjenčanja u italiji

Jahta vrhunskog top modela locirana u Hrvatskoj! Košta samo 4,8 milijuna kuna tjedno

Foto: Instagram
1/6
14.08.2019.
u 12:15

Manekenka Heidi Klum i njezin 16 godina mlađi suprug Tom Kaulitz nakon vjenčanja u Italiji zaputili su se na krstarenje Mediteranom.

Heidi Klum i Tom Kaulitz poslijednjih dana uživaju na 99 metara dugačkoj jahti Christina O, čija cijena tjednog najma iznosi 4,8 milijuna kuna. Prema stranici Vessel Finder, jahta je jučer locirana u blizini Dubrovnika te na Komiži, što bi značilo da su novopečeni mladenci odlučili posjetiti i našu obalu. 

Nakon otkrivanja lokacije, na Instagramu Heidi Klum osvanule su divlje fotografije u kojima pozira s animalnim uzorkom.

"Vjetrovit dan", "Mjau", napisala je ispod fotografija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WindyDay ⚓️❤️🇮🇹😍

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Par se vjenčao dvaput. Prvi puta u veljači i drugi puta prošli tjedan. 

Bračne su zavjete ovoga puta izmijenili na luksuznoj jahti Christina O. na kojoj je održano i raskošno slavlje za uzvanike. Heidi je blistala u predivnoj vjenčanici spuštenih ramena, dok je mladoženja bio elegantan u bijelom smokingu.

Foto: Filip Kos/PIXSELL

Na istoj jahti 1968. godine vjenčala se i bivša prva dama SAD-a Jackie O. Kennedy s drugim suprugom Aristotelesom Onassisom.

- Moj dečko je puno godina mlađi od mene, ali nije me briga. Mislim da morate samo živjeti sretan život i ne brinuti o tome što ljudi misle, jer će vam briga stvoriti samo nepotrebne bore. Tom me čini sretnom ženom. S njim je drugačije nego što je to bilo u prijašnjim vezama. S njim mislim zaista ozbiljno - kazala je Heidi nakon što ju je zaprosio krajem prošle godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MIAU

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Inače, jahta je izgrađena 1943. te je bila u vlasništvu Aristotela Onassisa. Broji 17 kabina i ima 38 članova posade. Nudi mnogobrojne zabavne aktivnosti koje je, sudeći prema Instagramu, par odlučio iskoristiti. Tako su se spuštali niz tobogan u more, zabavljali se na palubi i uživali u posjetu obližnjim otocima i mjestima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije