Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bogati i slavni

Jadran im je hit destinacija! Imaju milijune, a odmor najradije provode na našem moru

Foto: pixsell
1/8
13.09.2020.
u 19:15

Beyonce, Magic Johnson, Lily Allen... Mnogo je onih koji su se odlučili odmarati u našoj zemlji, uglavnom su se zadržavali na južnom Jadranu i obilazili otoke, a nekima je neizostavna destinacija bio Dubrovnik.

Iako turistički djelatnici ovu godinu neće upisati kao jednu od lukrativnijih, čini se da je svjetskim zvijezdama Hrvatska i dalje top-destinacija pa ih ni globalna pandemija nije zaustavila da dođu na naše more. Južni dio Jadrana bio im je atraktivniji, a mnogi su se nakon obilaska naših otoka zaputili u mondeno francusko ljetovalište Saint-Tropez, koje je i dalje prava meka za bogate. Ipak, tijekom boravka mnoge od zvijezda napravile su nam sjajnu reklamu, koja ponovno jamči da će se i iduće godine brojni turisti zaputiti prema nama.

Među njima je Beyonce, koja je sa suprugom Jay Z-jem i kćeri Blue Ivy krstarila na 107 metara dugoj jahti.  Na odmoru na našoj obali još uživa oskarovac Rami Malek s djevojkom Lucy Boynton.

"Doviđenja, Hrvatska. Odlično smo se proveli i svakako ćemo se vratiti. Poseban pozdrav posadi našeg predivnog broda i agenciji koja nam je sve sredila u posljednji trenutak. Ovo je bilo putovanje života", oduševljeno je napisala Lily Allen na Instagramu. Otkako je stigla, nije krila da je očarana Hrvatskom, tako da su društvene mreže svakodnevno bile preplavljene njezinim fotografijama odredišta poput Mljeta i Lastova.

Foto: Instagram screenshot

Hollywoodska zvijezda Owen Wilson i ove je godine izabrao Hrvatsku za odmor, a da se u našoj zemlji dobro provodi, pokazao je u Dubrovniku ležerno se šećući gradskim ulicama u društvu prijatelja. Premda se pokušao sakriti tako što je na glavu stavio kapu, obožavatelji su ga prepoznali, baš kao i fotoreporteri. Podsjetimo, Owen je u srpnju prošle godine u Split i Dubrovnik doputovao zbog snimanja filma "Bliss" sa Salmom Hayek i tada ga je Hrvatska očigledno očarala, baš kao što je i on svojom simpatičnošću i neposrednošću opčinio lokalno stanovništvo.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Magic Johnson, jedan od najboljih NBA košarkaša svih vremena, također je odmor proveo u Hrvatskoj, krstario je Jadranom na skupocjenoj jahti te obilazio naše otoke i gradove. "Supruga i ja upravo smo se vratili iz Hrvatske i toplo preporučujemo svima da odu u Hrvatsku. Hrana je fantastična, a zemlja je predivna", napisao je 61-godišnji bivši košarkaš uz fotografiju koja je sigurno velika reklama za našu zemlju. Prikupila je u kratkom roku desetke tisuća lajkova pa su mu mnogi obožavatelji iz Hrvatske zahvalili na sjajnoj promociji.

13.08.2020., Stradun, Dubrovnik - Magic Johnson, jedan od najboljih NBA kosarkasa svih vremena, koji je u Hrvatsku stigao na odmor prije nekoliko dana, u poslijepodnevnim satima svojom jahtom Aquila usidrio se kod Lokruma. Uvecer je izasao s suprugom i prijateljima u setnju gradom. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Na svojoj luksuznoj jahti neko je vrijeme Jadranom plovio i 39-godišnji neokrunjeni kralj Instagrama, američki milijunaš Dan Bilzerian. Na ljetovanju mu se pridružilo mnoštvo mladih djevojaka koje na društvenim mrežama redovito objavljuju kako se provode na hrvatskoj obali. S fanovima su podijelile oduševljenje našom obalom, a kako i ne bi nakon obilaska lokacija poput Splita, Brača, Hvara, Paklenskih otoka...

Foto: Instagram screenshot

Ponovno kod nas
I Rod Stewart odmara se na našim plažama. Smatra da je naša obala ljepša od francuske rivijere, a da se u to uvjerio zaslužna je 26-godišnjakinja hrvatskog podrijetla Nicole Artukovich, koja je već godinama u vezi s Rodovim sinom Liamom. Njezini baka i djed potječu iz Molunta na samom jugu Hrvatske, a Nicole je rođena u Americi.
U Hrvatsku se odlučio vratiti i hollywoodski glumac Neil Patrick Harris, koji se lani sa suprugom Davidom Burtkom odmarao na Hvaru. Glumac kojeg gledatelji najbolje poznaju po ulozi u humorističnoj hit-seriji "Kako sam upoznao vašu majku" lani je na Hvar došao u kolovozu te s mužem i posvojenom djecom posjetio hvarsko kazalište i večerao u restoranu "Gariful", u koji se odlučio vratiti i ove godine. Restoran je na svojoj stranici na Facebooku otkrio da je glumac ponovno svratio u posjet, ovaj put u društvu fotografa Jadrana Lazića, pred čiji su fotoobjektiv stale brojne svjetski poznate osobe, te u društvu plesača i glumca Ashera Monroea.

Foto: Instagram screenshot

Najbolji golman na svijetu Manuel Neuer tijekom cijele završnice Lige prvaka bio je sjajan, a prije toga odmarao se u Hrvatskoj. Nijemac voli Lijepu Našu pa smo tako pisali da je vozio bicikl i plaćao piće lokalnim stanovnicima, kupovao paprike, a čak je i zapjevao na našem jeziku. Netflixovu zvijezdu, glumicu Christine Quinn iz serije "Selling Sunset" i njezina muža, milijunaša Christiana Richarda također je očarala naša zemlja. Christine i Christian dan su proveli na Hvaru. Richard je jutro proveo na gornjoj palubi jahte zabavljajući se mobitelom, a kad je serviran doručak, pridružio se Christini. Christine je za doručak uživala u čokoladnom kroasanu i svježe iscijeđenom soku od naranče. Nakon doručka par se u gumenjaku uputio na Paklinske otoke te ondje proveo veći dio popodneva. Predvečer su se vratili u Hvar, kupili sok i prošetali se rivom gledajući zalazak sunca. I ove je godine uočena jahta bogatog Romana Abramoviča, koji se nakon Hrvatske zaputio u Francusku. Iako se ne zna puno detalja o boravku svih zvijezda na našoj obali, lijepo je znati da smo i dalje hit-destinacija.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE 04.09.2020., Hvar - Christine Quinn, zvijezda Netflix serije Selling Sunset, odmor provodi na Hvaru sa svojim suprugom. Nakon dorucka i jutarnje joge Christine se presvukla u badic tigrastog uzorka i suncala se na palubi jahte. Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
03:40 14.09.2020.

Kad se piše o slavnima, izostavljeno je da je Branimir Bunjac odmor proveo u Irskoj.

Avatar Damating
Damating
21:51 13.09.2020.

Ništa to adminima ne znači ako im nisu došli Vučić i Vulin.

Avatar lijevipokvarenibrisač
lijevipokvarenibrisač
22:32 13.09.2020.

Zapjevao je na hrvatskom jeziku jednu od najljepših pjesama, domoljubnu pjesmu "Lijepa li si" kojoj je autor Marko Perković Thompson.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije