Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anđeo za tebe

Jacques, Vanna i sestre Husar pjevaju za djecu s malignim bolestima

24.10.2018.
u 15:33

Jacques Houdek, Vanna, Ivana i Marija Husar nastupit će u Lisinskom 29. listopada.

"Anđeo za tebe" naziv je donacijskog koncerta za djecu s malignim bolestima koji će se održati 29. listopada, u ponedjeljak,  u KD Vatroslav Lisinski u 19 sati. Nastupaju  Jacques Houdek,  Vanna te  Ivana i Marija Husar, koji će neke od svojih najpopularnijih skladbi izvesti uz pratnju zborova Izvor, Messenger i Mihovil, koji imaju međunarodno  iskustvo u gospel glazbi.

- Uvijek nam je drago sudjelovati ako svojim nastupom možemo pomoći djeci i ljudima  kojima  je  pomoć  potrebna.  Mislim  da se svatko treba sjetiti i staviti  u  poziciju  onih  koji  su  u potrebi i bit će mu jasno da svojim doprinosom  može  i  treba  pomoći.  Dat  ćemo  sve  od  sebe da na nastupu odsviramo  što  bolje  i premijerno publici predstavimo i neke nove pjesme. Vidimo  se  -  poručio  je  Jacques  Houdek pozvavši sve da svojim dolaskom pomognu ovu humanu akciju.

Naime,  zvijezde  domaće  estrade  ovim  koncertom  žele prikupiti novac za obnovu  stanova  u  Zagrebu  u  kojima  zbog  dugotrajnog  liječenja borave roditelji  teško  bolesne djece iz cijele Hrvatske, za vrijeme dok se djeca liječe  u  Klinici  za dječje bolesti  Zagreb. Tri apartmana koje je Udruga Ljubav  na djelu  dobila na raspolaganje nalaze se u Deželićevoj ulici 31 u neposrednoj blizini bolnice. Zbog česte upotrebe stanova potrebno je stalno održavanje  apartmana.  Također  potrebna su i veća financijska sredstva za suplemente koji nisu  na  listi  lijekova  HZZO-a,  kao podršku u liječenju djece oboljele od malignih bolesti.

Koncert  pod pokroviteljstvom Grada Zagreba najavljen je danas na Odjela za onkologiju  i  hematologiju  za  dječje tumore u Klaićevoj. Tom je prilikom mlada  autorica  Antonija  Vuletić,  bivša  pacijentica,  predstavila svoju slikovnicu Mali mak. -  Kad je bila na odjelu, Antonija je radila male kreativne torbice, ona je uvijek bila jako kreativna I pozitivna  - izjavila je pritom prof. Jasminka Stepan Giljević voditeljica odjela onkologinje.

 

Ključne riječi

Komentara 1

UM
umnjak
15:44 24.10.2018.

Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije