Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FACEBOOKU

Jacques podsjetio na svoj nastup na Eurosongu pa se obratio Albini

Foto: DPA/PIXSELL/Instagram
1/11
13.05.2021.
u 20:29

Pjevač Jacques Houdek na svom Facebooku prisjetio se predstavljanja Hrvatske na Eurosongu 2017. godine.

Uoči Eurosonga, svi su puni savjeta za mladu Splićanku Albinu Grčić (22) koja će nas 18. svibnja predstavljati pjesmom "Tick-Tock" na ovogodišnjem Eurosongu. Svog nastupa na Eurosong pozornici prisjetio se i pjevač Jacques Houdek koji je 2017. Hrvatsku predstavljao pjesmom "My friend", a posebno se obratio i ovogodišnjoj predstavnici.

- Četiri godine od grand finala! Kakav ponos, kakva čast - predstavljati svoju zemlju ispred 200 milijuna gledatelja na najvećoj svjetskoj glazbenoj pozornici!!! Koncept “MY FRIEND” osvojio je, na moju posebnu radost, srca gledatelja pa je u konkurenciji od 42 zemalja naša mala Hrvatska osvojila 9. mjesto!!! Ukupnim 13. mjestom u finalu svrstala se MY FRIEND, prema službenoj statistici Eurovision Song Contest na visoko 6. mjesto u eurovizijskoj povijesti svih hrvatskih predstavnika još od 1993. godine. Nezaboravne emocije vežu me uz vašu podršku, dragi moji - HRVATSKA JE TIH DANA DISALA KAO JEDNO!!! Puuuuno, puuuno sreće našoj ovogodišnjoj predstavnici Albini; uživaj u svakom trenutku!!! - poručio je Jacques u nostalgičnoj objavi.

Foto: Facebook/TS Auris

Podsjetimo, ovogodišnje natjecanje za najbolju pjesmu Europe održat će se od 18. do 22. svibnja u Rotterdamu, a voditelji događaja bit će glumica i voditeljica Chantal Janzen, pjevačica i voditeljica Edsilia Rombley, pjevač, voditelji nizozemski komentator Jan Smit te beauty blogerica i zvijezda YouTubea Nikkie de Jager.

VIDEO Pogledajte podcast s Albinom Grčić

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije