Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOS I PONIZNOST

Jacques podržao Škorinu kampanju i podijelio fanove

Jacques Houdek
Foto: Promo
1/7
24.06.2019.
u 16:45

Ne sumnjam u potpuni uspjeh i iskreno stojim uz Tebe! Bit ću najgorljiviji navijač i podrška! Presretan sam da si odlučio učiniti dobro za našu Hrvatsku i za sve nas - napisao je Jacques.

Jacques Houdek danas je na Facebooku podržao predsjedničku kandidaturu svog kolege Miroslave Škore. 

- Dragi kolega, dok Te slušam kako se s izrazitim poštovanjem odnosiš prema ovome časnome pozivu, koji se tek spremaš osvojiti, osjećam istovremeno ponos i poniznost! Nadasve pametno, odvažno, dostojanstveno, srčano, plemenito i domoljubno. S POKRIĆEM! Čestitam Ti unaprijed - želim ti svaku sreću na ovome putu koji si odabrao; neka je zdravlja i Božjega blagoslova. Ne sumnjam u potpuni uspjeh i iskreno stojim uz Tebe! Bit ću najgorljiviji navijač i podrška!

Foto: Facebook Beki Routledge

Presretan sam da si odlučio učiniti dobro za našu Hrvatsku i za sve nas - ispisao si neke od najljepših stihova, a sada ćeš svojim djelovanjem, siguran sam i čvrsto vjerujem u to, ispisati novu hrvatsku povijest! HVALA TI - napisao je Jacques.  Zanimljivo je da je pjevačeva objava našla na oprečna mišljenja njegovih fanova. 

- Pridružujem se Žakovim željama. Hrvatskoj je potreban vođa koji sluša želje i potrebe naroda i tako se ponaša - napisala je jedna pratiteljica, dok mu je drugi napisao "aj se ti malo uguraj", a jedna je pratiteljica dodala da će se "izrigati". 

Ključne riječi

Komentara 9

MS
mala_sova
18:47 24.06.2019.

Žak, care!

RO
Rope22
17:15 24.06.2019.

Sad ga antifafe više neće voljeti.Ono, do sada su ga kao voljeli.

AN
AnteizmalogZGa
17:35 24.06.2019.

Bravo Jaques!!!! Za rzliku od onih pokvarenjaka koji su te nastojali ocrniti u Izraelu, ti si iskreno i pošteno podržao čovjeka . S razlogom!!!! Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije