Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stižu reakcije

Jacques nakon Eurosonga: 'Razočarani smo, ali složni u pobjedi i porazu'

Dora: Roko Blažević predstavljati će Hrvatsku na Eurosongu 2019.
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/7
17.05.2019.
u 08:24

Nakon što se Roko Blažević nije kvalificirao u finale Eurosonga, pristigla je reakcija njegova mentora i autora pjesme 'The Dream' Jacquesa Houdeka.

Dragi ljudi, hvala vam svima na podršci i vjeri. Mi smo svi dobro. Naravno, razočarani smo i tužni baš kao i vi, ali smo zajedno, složni kao i do sada. I u pobjedi i u 'porazu' - ne damo se!!! započeo je Jacques Houdek objavu na društvenim mrežama, pa nastavio:

"Ponosan sam. Na ovaj nastup večeras, na naš mali 'the dream team', na hrvatsku delegaciju koja se lavovski borila, na izvođačku i autorsku ekipu pjesme 'The dream', na sve naše anđele kreativce koji su nam pomogli da ovaj koncept ostvarimo i da realiziramo ESC nastup na najvišem produkcijskom nivou. Najviše, ipak, ponosan sam na našeg malog – velikog Roka, koji je cijelo ovo vrijeme boje naše Hrvatske branio iskonskim talentom, umjetnički zaneseno te iznad svega predano, profesionalno i iskreno.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Sve što ste večeras vidjeli i čuli, plod je našeg zajedničkog višemjesečnog truda, odricanja i rada s jedne, usprkos golemim izazovima koji su pred nas stavljeni s druge strane. Sve te izazove savladavali smo zajedno kao tim, kao ljudi, do zadnjeg trenutka, ne predajući se dok ne ostvarimo nastup u TV prijenosu kakav smo zamislili. To smo i ostvarili, predvođeni doista najboljom šeficom delegacije i menadžerom, koji su oboje za sve nas bili spremni dati i posljednji atom energije. HVALA!

Hvala vam svima koji ste večeras glasali za nas, nadamo se da vam se nastup svidio i da vas nismo razočarali. Što se nas tiče, sve na čemu smo radili uspjelo nam je, osim samog prolaska u finale. To bi zaista bila najljepša nagrada i nama i vama, jer smo ovu avanturu započeli prije točno 3 mjeseca, 16. 2. našom zajedničkom pobjedom na Dori. Ipak, kući se vraćamo uzdignute glave, a kao ''The dream team'', naravno, nastavljamo dalje s Rokom. Budite uz nas, grlimo i ljubimo vas! A ljubav je HEROJ!" poručio je Rokov mentor u dužoj objavi na svojoj Facebook stranici.

Podsjetimo, unatoč impresivnom nastupu s pjesmom "The Dream", Roko Blažević nije se našao u finalu među 10 zemalja koje su ušle u subotnje finale. Zanimljivo je da je kao prva prozvana predstavnica Sjeverne Makedonije Tamara Todevska. Tako su u finale od zemalja bivše Jugoslavije ušle Slovenija, Srbija i Sjeverna Makedonija, ali ne i Hrvatska. 
 

Pogledajte što je Rokov tim rekao nakon pobjede na Dori 2019.

Komentara 48

Avatar Mican999
Mican999
08:47 17.05.2019.

Mali ima glas ali budimo realni. To je za HNK, a ne za euroviziju. A i ona glupost sa krilima je fakat bila previše. Pa zar vas prošlost nije naučila kakva pjesma pobjeđuje u Europi.

BR
Brontops
09:14 17.05.2019.

Roko je OK! Ali scenska obrada TOTAlNI PROMASAJ! Zar jos niste shvatili da je vizualna percepcija u pogotovo Euroviziji bitnija od same glazbene kvalitete. I onda jos i ona krila! Cemu? Komu? Tragicno!

Avatar Grunf
Grunf
08:44 17.05.2019.

ma vas dvoje ste pravi promašaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije