Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godišnji počeo!

Jacques Houdek pozirao na plaži u ručniku, a znamo i kako je izgledao prije 18 godina

Foto: Instagram
1/5
20.08.2019.
u 09:48

Za neke je godišnji odmor tek počeo i sada uživaju maksimalno!

Iako se bliži kraj ljeta i godišnjih odmora, to nikako ne vrijedi za našeg pjevača Jacquesa Houdeka i njegove najmilije. Naime, nakon naporne glazbene godine prepune koncerata koju je obilježio i Eurosong gdje je pripremao Roka Blaževića, sada odmara se na Drveniku Velom.

Na fotografiji koju je objavila njegova bliska prijateljica pozira sa suprugom i širokim osmijehom, a svoju figuru ogrnuo je u plavi ručnik.

Pjevač koji se dugo godina bori s viškom kilograma o tome je nedavno i progovorio.

- Svaki ponedjeljak ulazim u ring sa svojim kilama. U četvrtak izgubim bitku. Teško je biti težak, teško je koljenima, teško je putovati, teško je zdravstveno... S druge strane potaknuo sam razmišljanje da ne treba svatko tko pjeva biti maneken. Na to sam ponosan, ali nikad nisam htio promovirati debljinu kao pozitivan trend - izjavio je tada.

Kako je Jacques nekada izgledao, otkrila je pjevačica Ivana Kindl u nedavnoj Instagram objavi na kojoj su ona i Houdek 18 godina mlađi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

18 years challenge! 18 godina prošlo je od lijeve fotke, a desnu smo okinuli jučer! @jacques_houdek i ja upoznali smo se prije točno 20 godina. Tada smo postali nerazdvojni, sanjali snove skupa, planirali puno toga, realizirali sjajne soul večeri u Saxu u počecima naših karijera. Svađali se, mirili ali uvijek ostali podrška, ne možemo u biti jedno bez drugog. Njegovu suprugu Brigitu upoznala sam nekoliko mjeseci prije njega i ona mi je postala najbliskija prijateljica u Zgu. Tak da smo zapravo svi jako dugo povezani. Jučer sam ih posjetila u Samoboru, cijeli dan smo hengali kao nekad i uživali. Oduševljena sam jer su udomili 2 mačića i trebate samo vidjeti Jacquesa kako obožava ta mala čupava stvorenja, nikad nije imao mačke i potpuno se razgalio.. 💜💜💜💜💜 #18yearchallenge #friendshipquotes #jacquesiivana

A post shared by Ivana Kindl OFFICIAL (@ivanakindl) on

- Jacques i ja upoznali smo se prije točno 20 godina. Tada smo postali nerazdvojni, sanjali snove skupa, planirali puno toga, realizirali sjajne soul večeri u Saxu u počecima naših karijera. Svađali se, mirili, ali uvijek ostali podrška, ne možemo u biti jedno bez drugog - napisala je Ivana dodavši kako je njegovu suprugu Brigitu upoznala nekoliko mjeseci prije njega te da joj je postala najbliža prijateljica u Zagrebu.

- Tako da smo zapravo svi jako dugo povezani. Jučer sam ih posjetila u Samoboru, cijeli dan smo 'hengali' kao nekad i uživali. Oduševljena sam jer su udomili 2 mačića i trebate samo vidjeti Jacquesa kako obožava ta mala čupava stvorenja, nikad nije imao mačke i potpuno se razgalio - ispričala je pjevačica.

Komentara 22

GU
Gumbar136
10:34 20.08.2019.

a zate se tak zdigle more!

DO
don05
14:17 20.08.2019.

debljina uopće nije bolest....nego neumjerenost u jelu....prozdrljivost....šta ga branite....Pa debel je jer sve poždere u ogromnim količinama....nije od zraka toliko napuhan....pa većina ljudi bi bila debela da ne pripaze na ishranu....I onda se on buni kako je zadovoljan svojim izgledomm i glumi nekog frajera.....A sramota ga se pokazati u kupaćim gaćama....prekriva se rucnikom kao neka tetka.....oduvjek je bio krmak....Jedva hoda nemože taj potrčati....osim kad je klopa u pitanju....jadan je to život

PA
pavesaric1967
20:34 20.08.2019.

Nadam se da greenpeace neće morati opet intervenirati.Zadnji put su mislili da je se kit nasukao na obalu pa su ga odvukli na otvoreno more.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije