Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog prijetnji

Jacques Houdek osuđen na tri mjeseca zatvora

jacques houdek
pixsell
08.09.2010.
u 13:50

Na Općinskome kaznenom sudu u Zagrebu osuđen je na tri mjeseca zatvora uvjetno s rokom kušnje od godinu dana zbog prijetnji smrću i uvredljivih SMS poruka novinaru Vedranu Strukaru.

- U srijedu ujutro u 8.30 sati na Općinskome kaznenom sudu u Zagrebu sudac Marijan Bertalanič osudio je Željka Jacquesa Houdeka zbog divljanja, prijetnji, uvredljivih SMS poruka i prijetnji smrću na tri mjeseca zatvora i godinu dana uvjetno. Jacques se nije pojavio na sudu, kao ni njegov branitelj - izjavio je novinar Vedran Strukar kojem je Houdek slao uvredljive SMS poruke.

Houdek je već prošle godine bio osuđen na šest mjeseci zatvora uvjetno s rokom kušnje od dvije godine zbog prijetnji Vedranu Strukaru, a nakon što je u svom komentaru presude Strukara na Novoj TV nazvao manijakom, novinar je odlučio podići novu tužbu, koja je sada i dovela do nove presude pjevaču.

Komentara 29

VE
Velikogoričan56
14:32 08.09.2010.

Upozorenje Ako je clanak tocan, a ja toliko poznam zakon, ona je sudac ovaj put zabrljao, jer ako je prosle godine dobio tri mjeseca uvjetno na dvije godine, onda je automatski ta kazna postala izvrsna, a ova druga je trebala biti stroza, a ne ista. Osim toga kako je odrzano sudjenje ako ni stranka ni odvjetnik nisu prisutni? Trebalo je odgoditi rociste i na drugo privesti okrivljenog, kao sto bi priveli mene ili bilo kog drugog. Ocito nesto ne stima s clankom

Avatar Rombie
Rombie
14:39 08.09.2010.

pa toj mrcini je cijela planeta zatvor! di da ga zatvore? frajer ima gabarite da ni kroz jedna vrata ne prolazi! jedino da zazidaju 4 zida oko njega i onda ih sruše kad odsluži kaznu...

Avatar morski covik 1
morski covik 1
06:19 09.09.2010.

XXXL ćelija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije