Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IZNENAĐEN

Jacques napao jednog od najboljih pjevača današnjice - 'Dragi Johne - nije dobro!'

Jacques Houdek
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
04.04.2018.
u 13:04

Jacquesu se nije svidjelo kako je John Legend otpjevao svoju dionicu u mjuziklu 'Jesus Christ Superstar'. Smatra da peterostruki dobitnik Grammyja nema dovoljan raspon glasa za tu ulogu

Jacques Houdek poznat je po svojim glasovnim mogućnostima, ali i kao čovjek bez dlake na jeziku. Pjevač je sinoć na Facebooku kritizirao jednog od najpopularnijeg pjevača današnjice, peterostrukog dobitnika Grammyja Johna Legenda. Legend nastupa u novoj verziji mjuzikla "Jesus Christ Superstar", no to se Jacquesu nije svidjelo.

- Volim Legenda, ali ovo je baš LOŠE. Najbolje od svega je što nisam ni iznenađen jer čim sam čuo da će on pjevati Jesusa, odmah sam pomislio - s kojim rasponom? Pa on to ne može. I ne može. Baš je ovo tužno za slušat’... Svako malo mu puca glas na visinama, a onaj falset je otužan... O posljednjem tonu da ne govorim... Može on bit J. Legend koliko hoće. Eto, to se događa kada se uloga dodjeljuje velikom imenu, zvijezdi - isključivo i samo na toj pretpostavci, ne uzimajući u obzir pjevački kapacitet. To se tako ne radi, ovdje su točno određeni (napisani) tonaliteti, pa ako nemaš raspona - nisi za tu ulogu. Nema tu 'pa malo budemo improvizirali'... možda, tu i tamo, da, unijeti neki svoj kolorit, osobnost, ali ključna mjesta se MORAJU otpjevati.

Ovak', dragi Johne - nije dobro. A baš te inače volim!!! Ma i ne čudim se samo njemu. Možda se više čudim 'profesionalcima' koji su ga angažirali. Makar da zna glumit’... al’ ni to. Jooooooooj..... Idem sad poslušati ostale. Al’ malo me strah - napisao je Jacques pokraj snimke Legendovog nastupa u mjuziklu.

Podsjetimo, i sam Jacques nedavno je nastupio u ovom mjuziklu, igrajući negativca Heroda u izvedbi s ansamblom kazališta Komedija u Lisinskom.

Komentara 4

Avatar megatronman
megatronman
13:41 04.04.2018.

Njegova verzija Slona Dine Dvornika je kulturocid.

Avatar rubinet
rubinet
13:35 04.04.2018.

željko je simpa...

Avatar medeki
medeki
14:14 05.04.2018.

Moj magarac miško ima isto velik raspon, poput Žaka i Nine Kraljić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije