Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAIR TUTORIAL

Jacques se vratio svom zanimanju: 'Evo kakvih sve frizura ima'

Jacques Houdek
Foto: Screenshot
1/7
14.12.2017.
u 13:31

Jacques očigledno i dalje ima ruku, a to je pokazao kolegicama Ivani Kindl, Jeleni Radan i Nini Kraljić, u pauzi jednog koncerta.

Prije nego što je postao pjevač Jacques Hoduek dugo je godina radio kao frizer, što je i njegovo pravo zanimanje. Jacques očigledno i dalje ima ruku, a to je pokazao kolegicama Ivani Kindl, Jeleni Radan i Nini Kraljić, u pauzi jednog koncerta.

- Evo jedan tutorial kakvih sve frizura ima - rekao je Jacques i češljem na svojoj kosi u nekoiko sekundi pokazao tri različite frizure.

- Ovo je edukativni video koji mora završiti na Facebooku - složile su se cure, a video je na svom Facebook profilu objavila Nina Kraljić. Sve je dodatno začinila i jedna od naših najboljih pjevačica Ivana Kindl, koja je a capella otpjevala dio svog aktualnog hita "Sve istine i laži".

Jacques Houdek
1/39

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
15:08 14.12.2017.

Željko

Avatar Niškorist
Niškorist
13:51 14.12.2017.

Dobro mu ide ?

KO
kojikura
21:39 14.12.2017.

kojeto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije