Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ranije ga hvalila

Jacksonova kći odlučna: 'Neću braniti svog oca'

Foto: REUTERS
1/4
16.03.2019.
u 12:00

Paris je već ranije hvalila svog oca te rekla da je imao dobro srce, a svoje pratitelje je uvjerila da ovaj dokumentarac neće uništiti Michaelovu reputaciju.

Kći Michaela Jacksona, Paris izjavila je da ona ne može braniti svog oca od optužbi u dokumentarcu 'Leaving Neverland'. 

Kada je jedan njezin pratitelj na Twitteru predložio da tabloidi pokušavaju naslovima dobiti njezinu reakciju, Paris je izjavila kako ne postoji ništa novo što ona može dodati, te da je sve već rekao njezin rođak Taj Jackson.

- Ja ga podržavam, ali ga neću braniti. Ja samo pokušavam sve smiriti i natjerati ih da prošire vidike. To sam ja. -izjavila je 20-godišnjakinja. Njezin rođak Taj izjavio je kako planira snimiti svoj dokumentarac kako bi odgovorio na 'Leaving Neverland'.

Paris je već ranije hvalila svog oca te rekla da je imao dobro srce, a svoje pratitelje je uvjerila da ovaj dokumentarac neće uništiti Michaelovu reputaciju.  

Ključne riječi

Komentara 2

YU
YuBastards
14:08 16.03.2019.

Nece braniti oca,ali rado uziva u plodovima ocevih milijuna na bankovnom racunu.

BU
Budak
12:14 16.03.2019.

Ti si iz labora. Koji “otac”?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije