Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORGAN FREEMAN

'Ja nisam zlostavljač, samo imam loš smisao za humor'

Morgan Freeman
Foto: REUTERS
1/5
28.05.2018.
u 11:01

- Tužan sam što je sada 80 godina mog života dovedeno u pitanje. Nije u redu da se užasni slučajevi seksualnog uznemiravanja izjednačavaju s krivo shvaćenim duhovitim komplimentima - kazao je Oskarovac u novoj izjavi

Oskarovac Morgan Freeman objavio je i drugu izjavu nakon što ga je nekoliko žena prijavilo za seksualno uznemiravanje u kojoj je poručio kako su sporni incidenti zapravo neprimjereni komplimenti ili duhoviti komentari, no nikako seksualno uznemiravanje.

- Tužan sam što je sada 80 godina mog života dovedeno u pitanje. Nije u redu da se užasni slučajevi seksualnog uznemiravanja izjednačavaju s krivo shvaćenim duhovitim komplimentima - kazao je Freeman, piše TMZ.

Podsjetimo, šesnaest osoba, od kojih je osam reklo da su žrtve, opisalo je za CNN raspon problematičnog Freemenova ponašanja na filmskim setovima i na promotivnim turnejama.

Morgan Freeman
1/4

Freeman se u prvoj izjavi ispričao svima koji su se osjetili neugodno ili obezvrijeđeno te dodao kako mu to nije bila nakana.

Komentara 3

DE
deda1234
13:58 28.05.2018.

Sta bi neki za novce napravili....

UB
UBS
14:11 28.05.2018.

za nas ćeš ostat jedan od najvećih glumaca svi vremena,a neka laprdaju sponzoruše htjele bi one lovu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije