Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svadbena zvona

J. Popović Volarić: Ženim se, ali sigurno ne po kabalističkom obredu

jelena veljača
Goran Jakus
08.12.2009.
u 16:26

Svoj budući bračni život 28-godišnja Jelena Veljača prije mjesec dana komentirala je u šaljivom tonu otkrivši kako bi Janko radije da mu je ljubavnica nego supruga.

I Jeleni Veljači su napokon zazvonila zvona, ona svadbena! Naime, nakon dvije godine veze zagrebačka glumica i spisateljica i njezin zaručnik Janko Popović Volarić do kraja mjeseca krstarit će bračnim vodama. Bračne zavjete, otkrio nam je Janko, neće izmijeniti po kabalističkom obredu, kako su neki mediji tvrdili. 

– Tisuću puta su me pitali znače li te crvene narukvice na našim rukama da smo sljedbenici kabale. Nismo, nema nikakva vjenčanja u kabalističkom stilu – objasnio je zagrebački glumac koji će božićne blagdane provesti u krugu obitelji. Na pitanje hoće li Novu godinu dočekati oženjen, Janko je ostao tajanstven. 

– Datum vjenčanja ipak bih htio zadržati samo za sebe, pa ne bih htio komentirati napise koji govore da će se ono dogoditi dan poslije Božića. Zbog mnogih poslovnih obveza Jelena i ja ne planiramo putovanje izvan Hrvatske, no nikad se ne zna – rekao nam je 29-godišnji glumac kojeg trenutačno u serijalu Nove TV “Najbolje godine” gledamo u ulozi Ranka Hajduka kojega je zaručnica, na njegovu sreću, ostavila pred oltarom. Sudeći po “fatalnoj ljubavi”, kako je glumac opisao svoju i Jeleninu romansu, takva sudbina teško će ga pogoditi u stvarnom životu.

– Jelena ima nekoliko karakternih crta koje su danas iznimno rijetke. Nevjerojatno je odana prijateljima i bliskim ljudima. Takvo što nisam nikad vidio. Osim toga, oduševljava me njezina inteligencija, jako je bistra, brza i hrabra u donošenju nevjerojatno teških odluka. I na kraju, oduševljava me njezina nježnost – iznio je nedavno Janko razloge svoje opčinjenosti “hladnom heroinom” koju će vrlo skoro zvati suprugom.

Svoj budući bračni život 28-godišnja Jelena Veljača prije mjesec dana komentirala je u šaljivom tonu otkrivši kako bi Janko radije da mu je ljubavnica nego supruga.

Komentara 1

FI
fićo
21:35 08.12.2009.

janko bi radije da mu je ljubavnica nego supruga ................................................... tu u startu nes ne stima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije