Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve se prozire

J. Lo pogriješila je ovim odabirom i ove tajice sigurno više neće nositi

Foto: profimedia
1/7
11.01.2021.
u 07:00

Pjevačica je izlazila iz teretane u Miamiju, gdje redovito vježba, kada su je paparazzi snimili u tajicama ispod kojih se sve vidjelo.

Pjevačica Jennifer Lopez, čak i kad ide u teretanu, trudi se biti modno usklađena sa svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom. Ovaj put par je za zajednički trening odabrao crnu kombinaciju. Paparazzi su ih snimili pri odlasku s treninga u jednoj od teretana u Miamiju, a J. Lo privukla je pažnju crnim tajicama koje možda nisu bile najbolji odabir jer se sve vidjelo ispod njih.

Otkako su prije četiri godine počeli s romansom, pjevačica i sportaš trude se uvijek biti modno usklađeni pa čak i kada zajedno idu samo do trgovine ili u šetnju gradom. Uz modu, zajednička strast im je i vježbanje pa su odmah nakon Božića i Nove godine pohitali u teretanu kako bi potrošili višak kalorija koje su dobili tijekom ovih blagdana. Pjevačica je za Novu godinu održala nastup u New Yorku na Times Squareu i obratila se publici koja ju je pratila online te je kroz suze rekla kako nas je 2020. godina naučila da budemo zahvalni na svemu što imamo i naučila nas je da to moramo i cijeniti.

Prošle godine 51-godišnja Lopez planirala je ući u bračnu luku s Rodriguezom, ali pandemija koronavirusa poremetila im je planove jer su htjeli imati raskošno vjenčanje s mnogo uzvanika, što je nemoguće u situaciji kad su na snazi epidemiološke mjere.

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
10:39 11.01.2021.

Hehehe, plinara ko grom! I opet nam je zorno prikazano da je Photoshop jedno, a realnost nešto skroz drugo. That's raly life ... 😁

Avatar Who care
Who care
10:55 11.01.2021.

Je, sigurno će tebe pitati što da obuće...

DU
Deleted user
13:34 11.01.2021.

U cemu je problem ? Zena ima 50 godina i izgleda odlicno . Zene imaju razlicite gradje i tu ne mozes nista . Kruska ce uvijek imati jake noge i guzicu . Jabuka izrazen trbuh .. I sve to moze biti i lijepo i seksi ako zena voli i prihvaca sebe .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije