Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije odabir za svakoga

J.Lo ovim odjevnim predmetom od 20 tisuća kuna privlačila poglede prolaznika

Foto: profimedia
1/8
27.12.2020.
u 21:30

Pjevačica se centrom Miamija prošetala s kćeri Emmom i svi su primijetili traperice koje je nosila.

Jennifer Lopez zna kako privući pažnju seksi odjevnim kombinacijama, ali poglede ova atraktivna pjevačica privlači i u casual izdanju u kakvom se prošetala centrom Miamija. Trapez hlače, koje su opet poželjan komad u ormarima trendseterica, s potpisom Toma Forda ovaj put su bile njezin odabir, a cijena im je 20 tisuća kuna. Lopez je ovom kombinacijom privukla poglede prolaznika, ali istog dana naljutila je i kupce koji su čekali u redu ispred Guccijeve trgovine u Miamiju.

Pjevačica je najprije stala u red s kćeri Emmom, ali ubrzo su je njezini tjelohranitelji uveli u trgovinu preko reda što je naljutilo ostale kupce koji su čekali u redu. Ova 51-godišnja pjevačica prije mjesec dana promovirala je novu pjesmu "In the Morning" i u videu koji je objavila na Instagramu pozirala je potpuno gola i pokazala je kakvu fantastičnu liniju ima. Redovitog vježbanja J Lo se nije odrekla ni tijekom pandemije kada su teretane veliki dio vremena bile zatvorene i vježbala je kod kuće.

Pandemija koronavirusa nije joj poremetila raspored vježbanja, ali utjecala je na njezina planove za vjenčanje. Naime, pjevačica se ove godine trebala udati za Alexa Rodrigueza, ali svadbu su na kraju odgodili jer žele napraviti veliko slavlje koje je u ovim uvjetima nemoguće. 

Foto: profimedia

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije