Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo su svi čekali

J. Lo konačno objavila novi spot u kojem se u 52. godini skinula gola

Foto: Instagram
1/7
14.01.2021.
u 17:26

Riječ je o spotu za pjesmu "In the morning" u kojem je dosta scena u kojima je Jennifer Lopez gola i pokazuje svoju savršenu figuru.

Prije nešto manje od dva mjeseca Jennifer Lopez na svom Instagram profilu objavila je fotografije na kojima je potpuno gola i dala je tako svojim obožavateljima mali uvid u spot za pjesmu "In The Morning". Spot započinje prizorima u kojima je J. Lo gola i na leđima nosi anđeoska krila, a u prvom planu je njezino savršeno oblikovano tijelo na kojem joj zavide i mnogo mlađe kolegice. 

-  Sretna sam i uzbuđena što s vama konačno mogu podijeliti spot za pjesmu "In the morning". Spot je pun simbolike o mračnoj strani ljubavne veze koja ide u samo jednom smjeru. Ne možete nikoga mijenjati osim sami sebe!!! Neka vaša krila rastu i udaljite se od osoba koje vas ne znaju cijeniti - poručila je pjevačica na svom Instagramu uz objavljeni spot za novu pjesmu. Ova 51-godišnja pjevačica u zadnje vrijeme koristi svaku priliku kako bi na društvenim mrežama pokazala svoje fit tijelo o kojem se brine svakodnevnim odlascima u teretanu jer osim što tako održava liniju vježbanje ju, kaže, čini sretnom. 

Vježbanje i zdrava i balansirana prehrana su joj prioritet, ali i uz sve zdrave namirnice i vježbanje i Lopez poput mnogih žena ima celulita kojeg na Instagramu još i uspijeva sakriti uz pomoć photoshopa, ali fotografije paparazza snimljene nedavno dok je bila na odmoru pokazuju kako Lopez izgleda kad se ne koristi photoshop. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ljudozder Vegetarijanac
Ljudozder Vegetarijanac
09:03 15.01.2021.

Posljednji trzaj babe. Nek ti je laka američka zemlja...

YU
YugoGVXnostalgiCharger
07:59 15.01.2021.

A i ona plaća reklamu?

IS
Istnaboli
07:28 15.01.2021.

A to perje Sto si je stavila,Dalí pretstavlja kokosju pamet ili bordel perjanicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije