Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba za život

J. Conaway, zvijezda “Briljantina”, u teškoj komi nakon predoziranja

jeff
Foto: VL
1/3
19.05.2011.
u 15:36

- Liječnici nisu optimistični. Ovo bi mogli biti posljednji trenuci njegova života. Prije tri dana malo je pomaknuo glavu, ali otada nema naznaka da će se oporaviti – izjavila je glumčeva menadžerica

Jeff Conaway, koji je u kultnom glazbenom filmu “Briljantin” iz 1978. godine glumio zločestog dečka Kenickija i najboljeg prijatelja Dannyja Zukoa (John Travolta), u dubokoj je komi zbog predoziranja analgeticima. Glumac već tjedan dana leži u bolnici u Kaliforniji, a stanje je toliko teško da su male šanse da preživi, izvijestila je njegova menadžerica Kathryn Boole.

- Liječnici nisu optimistični i on se ovoga trenutka bori za život. Ovo bi mogli biti posljednji trenuci njegova života. Prije tri dana malo je pomaknuo glavu, ali otada nema naznaka da će se oporaviti – izjavila je Boole.

Conaway je 11. svibnja pronađen u nesvijesti u svom domu u Encinou. Šezdesetogodišnji glumac godinama se borio s ovisnošću o alkoholu i drogama, a o lijekovima za suzbijanje boli postao je ovisan još sedamdesetih godina kada je izvodeći “Briljantin” na Broadwayu ozlijedio leđa.

Godine 1980. oženio je Ronu, sestru Olivije Newton-John, s kojom ima sina Emersona, a razveli su se nakon pet godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije