Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova ruža

Izvest ću roditelje u dobar provod na Ruži

Jan Begović
Foto: RTL televizija
08.03.2016.
u 10:00

Ekipi iz razreda, kaže nam Jan, bilo je neobično preko dana sjediti u školskim klupama uz njega, a navečer ga gledati u omiljenoj seriji na televiziji

Zvijezdu serije “Horvatovi” koju smo pratili na RTL televiziji mnogi nazivaju mladim Slavkom Štimcem, ali simpatični polaznik šestog razreda Jan Begović skromno kaže da su bilo kakve usporedbe pretjerane i da je njemu rad sa starijim kolegama najveća nagrada.

Ipak, bilo bi dobro osvojiti i nagradu, onu za novo lice za koje je nominiran na ovogodišnjoj Ruži. Karijeru je počeo u seriji Larin izbor, a možda bi mu osvajanje Ruže osiguralo još koju ulogu u domaćim serijama.

Veseliš li se nominaciji za Ružu i kakve su bile reakcije tvoje okoline nakon nominacije?

Nominacija za Ružu jako me razveselila zato jer mi je čast biti u društvu odabranih. Mislim da mi je to i odličan poticaj za daljnji glumački rad. Ljudi koje i ne poznajem odlučili su uvrstiti baš mene od toliko zanimljivih TV lica. To mi je baš super. Reakcije su, naravno, bile odlične, a posebno su me razveselile čestitke kolega s kojima sam glumio u seriji.

Kako tvoji prijatelji u školi komentiraju tvoje sudjelovanje u seriji “Horvatovi” i primaš li poruke obožavatelja?

Moji prijatelji iz škole bili su jako zainteresirani za moje sudjelovanje u Horvatovima, bilo im je neobično da netko tko svaki dan sjedi s njima u razredu istodobno bude svaku večer na ekranu. Pristizale su i poruke gledatelja iz svih krajeva Hrvatske i ne samo Hrvatske, ali najvažnija mi je bila podrška starijih glumaca i obitelji.

Možeš li se prisjetiti neke zanimljive anegdote sa snimanja “Horvatovih”?

Na snimanju je bilo puno zabavnih anegdota, tako da mi je teško odvojiti neku posebno. Bilo je jako smiješnih situacija kada bi netko od starijih glumaca u scenarij ubacio poneku duhovitu riječ ili frazu. Tada smo se svi smijali.

Kakve filmove voliš gledati i tko su ti na neki način glumački uzori?

Volim komedije, ali i općenito volim filmove sa zanimljivom radnjom. Volim gledati npr Willa Smitha. Mislim da ima puno dobrih glumaca pa ću izdvojiti samo neke, recimo Gorana Navojca, Nikolu Koju, Mustafu Nadarevića...

Jesi li nakon prestanka snimanja konačno uhvatio vremena za hobije i jesi li odlučio želiš li se aktivno baviti košarkom ili bejzbolom?

Sada imam malo više vremena za zabavu i neke hobije. Ubrzo ću opet snimati neke sinkronizacije, što mi je posebno drag hobi. Vratio sam se košarci i za sada mi je to, uz dramsku grupu, glavna dodatna aktivnost.

U čijoj pratnji namjeravaš doći na dodjelu?

Doći ću s roditeljima, da ih izvedem u dobar provod na dodjeli Ruže. Veselim se što ću ondje sresti puno zanimljivih ljudi.

>> 

Komentara 1

LI
liliZG
12:07 08.03.2016.

bravo mali!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije