Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretjerivanje

Izobličena Lara Flynn Boyle više ne može promijeniti izraz lica

'Image: 0123618412, License: Rights managed, 8934502 EXCLUSIVE... Exclusive... Injured actress Lara Flynn Boyle seen heading to a liquor store in Los Angeles, California on March 31, 2012. Lara had a
Foto: 'FameFlynet'
1/5
03.04.2012.
u 21:20

Strah od starenja glumicu tjera pod nož estetskog kirurga. Otpisana 
Lara posljednjih godina ima samo epizodne uloge u serijama

Strah od starenja, da je moguće provjeriti, zasigurno piše u liječničkom kartonu mnogih hollywoodskih zvijezda, a među takvima je i Lara Flynn Boyle. Zvjezdano nebo dotaknula je početkom devedesetih kada je igrala Donnu Haywar u kultnoj seriji "Twin Peaks".

Stari glumci nisu "in"

Nanizala je Lara i filmskih uloga, ali nikada ni jedna nije ostavila jači trag u kinematografiji. A ako je suditi po njenom trenutačnom izgledu, čini se da će na tome i ostati.

Napućene i izobličene usne, lice s pretjerano istaknutim jagodicama i rumenim obrazima, bez mimike, koje ne može napraviti nikakvu grimasu, zasigurno nije lice glumice za kojom se redatelji otimaju. Neuglednom izgledu posljednjih dana pridonijela je i plastična longeta na lijevoj nozi. Lara ima 42 godine, a već je prije deset godina izjavljivala da se boji starenja jer u Hollywoodu nema uloga za starije glumce pa je očito lijek odlučila pronaći na operacijskom stolu estetskih kirurga.

– Možda zvuči tašto, ali ne veselim se starenju jer mislim da sada izgledam odlično – izjavila je tada Lara.

Već prije dvije godine mediji su je prozivali zbog izgleda i plastičnih operacija premda je izvjesno da je borbu protiv starenja počela davno prije.

Bolje da se zaustavi

Paul Nassif, estetski kirurg, procijenio je gledajući Larinu sliku da se podvrgnula operaciji nosa, povećanju usana, tretmanu botoksom, da je ugradila implantate u obraze te zategnula čelo i lice.

– Trebala bi se suzdržati od bilo kakvih daljnjih postupaka na svom licu jer joj neće donijeti ništa dobro –- rekao je liječnik.

Glumica je šest sezona glumila u seriji "Pravda za sve", no u posljednje vrijeme imala je samo male uloge u serijama "Ally McBeal" i "Zakon i red", a nekad je slovila za mezimicu Hollywooda te je bila u vezi s Jackom Nicholsonom.

Komentara 4

BO
Booyaka620
21:33 03.04.2012.

O moj Bože, što taština radi od ljudi. Da živi životom normalnog, svakodnevnim problemima pritisnutog čovjeka sigurno se ne bi ovako unakazila kod plastičara. Ima izraz lica poput Batmanova neprijatelja Jokera, sliči na lošu \'made in china\' plastičnu lutku..

Avatar flame
flame
22:49 03.04.2012.

A bila si tako lijepa...

PE
Pegaz
13:26 04.04.2012.

Strasno....nevjerojatno je u cijeloj prici da ona misli da dobro izgleda ://// Njoj definitivno treba psiholoska pomoc, hitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije