Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Iznenadit ćemo nastupom nabijenim seksepilom!

Supertalent (1)
Nova TV
18.11.2010.
u 20:00

Šest djevojaka i mladića u polufinalu će izvesti točku za koju ih je inspirirala popularna zvijezda

Nitko od njih ne bavi se ozbiljnije pjevanjem i plesanjem, no svojom zanimljivom interpretacijom Arethe Franklin, predvođeni barskom pjevačicom koja je, kao i ostali članovi, samo za tu prigodu postala crnkinja, plesno-vokalna skupina Fame iz Rijeke oduševila je žiri i osigurala mjesto u polufinalu showa “Supertalent”. Skupina koju čine tri djevojke i tri mladića stari od 18 do 20 godina napravila je odmak od soula pa će u sutrašnjoj polufinalnoj emisiji gledatelje iznenaditi suvremenim pop nastupom.

Izazovna koreografija

– Pripremili smo nešto moderno, ekstravagantno i nabijeno seksepilom. Od malih crnaca pretvorit ćemo se u puno izazovnije likove – otkriva Vedran Spevan, plesač amater i student Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. Show će začiniti i atraktivnim kostimima koje su, kao i za audiciju, osmislili sami uz malu pomoć riječke dizajnerice Ingrid Fućak. Iako nemaju gotovo nikakva iskustva s pozornicom, kreativni umovi ovih mladih ljudi složili su i koreografiju koja, najavljuje Vedran, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Fame će u polufinalu, umjesto s osam, kao na audiciji, nastupiti sa šest članova.

Gimnastičarski elementi

– Nećemo imati prateće vokale jer su cure morale odustati zbog drugih obveza. No, zato će koreografija imati i nekih gimnastičkih elemenata – kaže Vedran koji će tako, uz još četvero plesača, biti jedina pratnja pjevačici Eni Jurišić. Upravo je na inicijativu ove dvadesetogodišnjakinje koja se priprema za upis na Akademiju dramskih umjetnosti skupina “Fame” i nastao. Samo zbog Supertalenta okupila je prijatelje koji su, kao i ona, poželjeli raditi nešto kreativno.

– Potaknula nas je čista znatiželja kako bismo izgledali na pozornici i kakva konkurencija možemo biti ostalim talentima – ističe Vedran.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije