Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svečana večera

Iznenadit će vas zašto je Trump u Bijelu kuću pozvao ovog nogometaša

Foto: PA/Pixsell
1/4
13.12.2018.
u 20:41

Rooneyjevi i njihovo četvero djece pozvani su na svečanu večeru s predsjednikom Sjedinjenih američkih država netom prije Božića.

Coleen Rooney i njen muž poznati nogometaš Wayne Rooney počasni su gosti na božićnoj zabavi Melanie i Donalda Trumpa u Bijeloj kući.

Rooneyjevi i njihovo četvero djece pozvani su na svečanu večeru s predsjednikom SAD-a netom prije Božića.
Ali njihov prijatelj inzistira da to nema veze s politikom, unatoč Trumpovim kontroverznim postupcima posljednje dvije godine njegove administracije.

- Coleen i Wayne bili su iznenađeni kada su primili Donaldov poziv u Bijelu kuću, - rekao je izvor za britanski the Sun.

Dodaje i da tu  nema nikakve politike jer Rooneyjevi gledaju na to kao šansu da zavire u neke od najpoznatijih zgrada na svijetu i svojoj djeci daju priliku doživjeti atmosferu božićne zabave, koja je uvijek spektakularna. Navodi i da su mogli razgledati sve predsjednikove privatne odaje, no nisu smjeli ući u Ovalni ured.

Sve je to zahvaljujući Trumpovom najmlađem sinu Barronu koji ima 12 godina i veliki je Rooneyjev obožavatelj.

Ključne riječi

Komentara 1

GV
golub Vaso
09:41 14.12.2018.

obiteljski čovjek Rooney

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije