Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kralj lavova

Iznenada preminuo 36-godišnji glumac iz najpoznatijeg Disneyovog mjuzikla!

Foto: Instagram
1/3
25.10.2019.
u 22:15

Andile Gumbi, glumac koji je utjelovio Simbu u najpoznatijem Disneyevom mjuziklu "Kralj lavova" iznenada je preminuo od posljedica srčanog udara.

Zvijezda najpoznatijeg Disneyevog mjuzikla "Kralj lavova" Andile Gumbi, koji je utjelovio odraslog Simbu, preminuo je iznenada u 36. godini života nakon što mu je u utorak naglo pozlilo te je doživio srčani udar, javlja People.

Glumac je u tom trenutku bio u Izraelu, gdje je radio na mjuziklu "Daniel" u kojem je imao glavnu ulogu kralja Nabukodonosora, a njegov tim je u utorak poručio u objavi za medije da se glumac bori za život.

- Rano ujutro Andile se onesvjestio i imao srčani udar, ali medicinsko osoblje u Shaare Zedek Medical Centre uspješno ga je oživjelo. Njegovo trenutno stanje je kritično - stajalo je u izjavi neki dan. Nakon toga, usljedio je novi niz informacija - da je glumac zadržan na odjelu intenzivne njege, gdje je uz njega supruga Hlengiwe, koja je hitno doletila u Izrael.

- Zahvaljujemo svima za svu podršku i molitve za Andilea. Andileova žena će biti uz njega danas i nadamo se da će njezina prisutnost pomoći u njegovom ozdravljenju - napisali su iz produkcije.

Nažalost, danas je njegov tim potvrdio tužne vijesti da je Andile podlegao ozbiljnim posljedicama teškog stanja nakon srčanog udara, a društvenim mrežama šire se oproštajne poruke od omiljenog glumca.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:39 26.10.2019.

Lion King je critic i kao i u svim takvima u istom nema glumaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije