Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Iznenada preminula sestra Gorana Bregovića

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
28.10.2020.
u 17:28

Bregović je s Dajanom proveo mladalačke dane, jer su njegovi roditelji Franjo i Borka bili rastavljeni. Zbog toga je on povremeno živio u Sarajevu i Splitu.

Dajana Bregović-Marić, mlađa sestra Gorana Bregovića preminula je iznenada u 61. godini. 

Obavijest o smrti Goranove sestre objavljena je u osmrtnicama u Slobodnoj Dalmaciji, a tamo piše da je tihi sprovod obavljen u krugu uže obitelji. 

Bregović je s Dajanom proveo mladalačke dane, jer su njegovi roditelji Franjo i Borka bili rastavljeni. Zbog toga je on povremeno živio u Sarajevu i Splitu. Mlađa sestra živjela je u stanu koji je dobio njihov otac kada je otišao u mirovinu u kvartu Blatine.

To je stan u kojem je nastala cijela posljednja ploča benda 'Bijelo Dugme'. Goran nije često tamo navraćao zbog poslovnih obaveza, no jednom prilikom je otkrio kako je njegova obitelj sentimentalno vezana za Dalmaciju. 
Dajana i Goran imaju još jednog brata, Predraga, a ona je jednom svom sinu dala prezime Bregović zbog toga što njezina braća nisu imala muških potomaka. 

 

Ključne riječi

Komentara 28

KA
karlodrago
17:40 28.10.2020.

Molim večernjak da nas izvjesti kada Bregoviću umre susjeda Leposava.

BA
balizg
17:53 28.10.2020.

Koga zanima ta osoba ?

MA
marli
17:51 28.10.2020.

Čemu članak o životu osobe koji je zaostao u vremenu i prostoru kakva mu je "nazovi glazba", čast svakoj drugoj glazbi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije