Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Iznenada preminula 16-godišnja britanska glumica

Foto: Instagram
1/3
18.04.2019.
u 08:26

Mya-Lecia Naylor je glumila u serijama Almost Never i Millie Inbetween, a prvu ulogu je odigrala kada je imala samo jednu godinu 'Pa to je fantastično'.

Glumica Mya-Lecia Naylor, preminula je 7. travnja no vijest o njezinoj smrti objavljena je tek jučer na dječjem kanalu CBBC. Uzrok smrti još nije potvrđen.

Mya je glumila u serijama 'Almost Never' i 'Millie Inbetween', a prvu ulogu je odigrala kada je imala samo jednu godinu 'Pa to je fantastično'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by - ̗̀ 𝓜𝔂𝓪-𝓛𝓮𝓬𝓲𝓪 ̖́- (@mya.lecia) on

Okušala se i kao manekenka, ali i pjevačica u bendu Angels 'N Bandits.

Uzela je veliku stanku od glume između 2004. i 2011. godine, ipak nakon štzo se vratila uspjela je ostvariti nekoliko glavnih uloga u serijama. Glumila je u filmovima kao što su 'Cloud Atlas' i 'Code red', a trebala je glumiti i u filmu 'The Witcher'.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

 

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lase
09:43 18.04.2019.

Uzela je veliku stanku od glume između 2004. i 2011.??? Pa imala je 1 možda 2 godine 2004., kak je ona mogla uzeti stanku???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije