Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 3 metra

Iznenađenje u centru Zagreba! Gigantski Mišo Kovač osvanuo na Trgu bana Jelačića

Foto: Goran Perišin
1/9
12.09.2019.
u 12:33

Gigantski Mišo Kovač još je viđen na tržnici Dolac te na Cvjetnom trgu, a mnogobrojni prolaznici sa zadovoljstvom su promatrali lik svog omiljenog pjevača.

Sasvim obično, jesensko jutro u Zagrebu. No, Zagrepčane je jučer ujutro na glavnom trgu iznenadio gigantski Mišo Kovač od tri metra. Na opće oduševljenje prolaznika koji nisu znali o čemu je riječ, mnogi su se fotografirali s likom omiljenog pjevača.

„Ovo je genijalno…“, „Mišo je živuća legenda“, „Treba mu ovdje podignuti spomenik“, „Mišo, zaslužuješ ne samo ulicu u Zagrebu već svoj trg“, samo su neki od komentara prolaznika. Gigantski Mišo Kovač još je viđen na tržnici Dolac te na Cvjetnom trgu, a mnogobrojni prolaznici sa zadovoljstvom su promatrali lik svog omiljenog pjevača.

Mišo Kovač svojevrsni je kulturološki i sociološki fenomen jer ga obožava publika od 7 do 77 godina. Uz njegove pjesme rasle su generacije, tako da ne postoji osoba koja nije čula za hitove kao što su ''Ako me ostaviš'', ''Ti si pjesma moje duše'', ''Ostala si uvijek ista'', ''Poljubi zemlju'', ''Dalmatino'', ''Svi pjevaju, ja ne čujem'', ''Drugi joj raspliće kosu'', ''Nikoga nisam volio tako'' i ''Dalmacija u mom oku''. Upravo će te pjesme s njim pjevati publika na velikom zagrebačkom koncertu ''Samo nas nebo rastavit može'' 26. listopada u Areni Zagreb.

Foto: Goran Perišin

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar kvasac60
kvasac60
12:40 12.09.2019.

Zaslužuje trg u Zagrebu??A Zvonko Špišić ništa??

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
13:34 12.09.2019.

Koncert di publika pjeva, a pjevač sluša jer nije u stanju ni riječ reči, a kamoli nekaj otpjevati. U Zagrebu trg mogu dobiti samo Ivo Robić, Šerfezi, Špišić, Đuka Čajić i sl. , a od dalmoša jedino Arsen Dedić !!!!!!

Avatar Grunf
Grunf
13:25 12.09.2019.

to nije Mišo, to je pingvin iz batmana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije