Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Izgubio majku, s ocem nije u dobrim odnosima, ali zaljubio se u emisiji: 'Vidim se u braku s njom'

Foto: RTL
1/4
17.02.2020.
u 10:23

Gorana mu se svidjela, a u kratkom razgovoru otkrila mu je zašto misli da nema konkurencije među drugim djevojkama.

Dušan Golubovac, jedan od farmera nove sezone Ljubav je na selu, odlično se složio s kandidatkinjom Goranom Vušović. Gorana mu se svidjela, a u kratkom razgovoru mu je otkrila zašto misli da nema konkurencije među drugim djevojkama.

– Smatraš li da ti je neka cura konkurencija? – pitao je Dušan. Gorana je odmah spremno kazala: – Moj Dušane, ja ti konkurencije tu nemam. Sve znam, skuhati, oprati, očistiti, radim, sa sela sam, pa tko mi može biti konkurencija? Čekaj da ti smotam pitu pa ćeš vidjeti što je!
Dušan je poslije otkrio što stvarno misli o Gorani.

– Vidim se u braku s Goranom. Kad bi se to nastavilo ovako kako je krenulo, nitko sretniji od mene!

Podsjetimo, Dušan Golubovac živi u rodnom mjestu Nikole Šubića Zrinskog, u selu Zrin, u kojem živi samo deset stanovnika.

– Do dućana i ne možeš drukčije nego autom pa odem kad baš trebam. To je ili jednom u dva tjedna ili malo češće ako mi baš nedostaje nešto – otkriva Dušan koji je naučio brinuti se sam za sebe nakon smrti majke i bake. – Uz mamu i baku naučio sam kuhati, a kad su one otišle, morao sam dalje sam. S tatom nisam u dobrim odnosima, a jedini koje imam su brat, snaha i njihovo dvoje djece koji žive u istom selu kao i ja – kaže Dušan.

Dušan radi na svom poljoprivrednom imanju na kojem ima ovce, koze i krave. A zimi kada je manje posla, mladi farmer vrijeme voli provoditi u kuhinji. 

– Znam mijesiti kruh, kuhati grah i odlično radim palačinke! – pohvalio se farmer koji je do sada imao 10-ak veza, a samo su dvije bile dulje. – U prvoj me vezi djevojka varala, a o drugoj ne želim ni pričati. Tražim iskrenu, pozitivnu djevojku – priznao je Dušan.
Mladi farmer ispričao je i o jednom neugodnom iskustvu koje mu se dogodilo prije nekoliko godina. 

– Imao sam prije nekoliko godina bliski susret s vukom. Ja sam bio na biciklu, a on je stajao na brijegu i gledao me. Pobjegao sam glavom bez obzira. Pedalirao sam najbrže na svijetu iako sam bio jako umoran! – prisjetio se Dušan. Kako kaže, često ga je nakon toga znao susresti ponovno, no uvijek je bio u automobilu, piše RTL. 

Ključne riječi

Komentara 3

TM
trade_mark
11:12 17.02.2020.

ajoj... siroti dečko! bjež' od nje dok još stigneš!!

Avatar taqa
taqa
10:48 17.02.2020.

Verovatno se vidi sa njom jer se i ona krsti sa tri prsta, Bog da mu prosti. Mnogo stidljiv dječak, a djevojka iskusna i umešna. Će da ga pojede ko Panta pitu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije