Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Izgubili su impresivan broj kilograma, a godinama su im se rugali zbog težine

Foto: pixsell
1/13
05.10.2019.
u 09:00

Uskoro počinje četvrta sezona RTL-ovog showa koji je brojnim kandidatima promijenio život i konačno su skupili hrabrosti da se opet odu na plažu...

Godinama su pokušavali promijeniti stil života i prebaciti se na zdravu prehranu te režim vježbanja, ali nedostajalo im je upornosti i motivacije i često su griješili sve dok se nisu prijavili u RTL-ov show “Život na vagi”.

Sudionici prve tri sezone tvrde kako im je taj show promijenio život nabolje i stvorio navike koje su im postale sastavni dio svakodnevice. Pretilost je veliki problem u cijelom svijetu, a informacija da prosječna težina prijavljenih kandidata četvrte sezone “Života na vagi” iznosi 157 kilograma te da je najteži kandidat ove sezone težak čak 241,9 kilograma dovoljno govori da je i Hrvatska suočena s tim problemom. Prisjetit ćemo se kandidata koji su postigli zavidne rezultate u showu te nastavili živjeti prema pravilima koja su u njemu usvojili.

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Prve sezone pobijedio je Splićanin Ivan Krolo koji je prije ulaska u show imao 130 kilograma, prvo vaganje u showu pokazalo je da ima 128,9 kilograma, a na zadnjem vaganju imao je 83 kilograma. Od showa su prošle dvije godine, a Ivan i dalje vježba tri-četiri puta tjedno, a ljeti i pliva te vozi bicikl. Kada je prehrana u pitanju, priznaje da ne broji svaku kaloriju jer puno vježba. Dorian Crnković pobjednik je druge sezone i u showu se uspio riješiti viška od 70 kilograma, a ova emisija mu je donijela sreću na ljubavnom planu jer se zaljubio u kandidatkinju showa Ivanu Stapić. Veliki uspjeh u showu ostvario je i pobjednik treće sezone Alen Abramović koji je iz showa izišao bogatiji za 150 tisuća kuna i mršaviji za 86,4 kilograma.

– Poklonio sam si novi život – rekao je nakon pobjede 46-godišnji Alen koji je u show ušao sa 181,3 kilograma. Balansirana prehrana u kojoj ima dosta proteina i salate te voća njegov je odabir i nakon showa, a osim gubitka kilograma show mu je, kao i većini natjecatelja, vratio samopouzdanje. Odlazak na plažu većini kandidata bila je noćna mora jer su se morali suočavati s pogledima nevjerice i užasa, a sada je veliki dio njih hrabriji i to im nije problem. Srama zbog skidanja u kupaći kostim napokon se riješila i Josipa Lopac koju smo gledali u trećoj sezoni showa. Imala je 146 kilograma kada je počela svoju borbu u showu koju je na kraju i dobila te je iz showa izišla s 89 kilograma i ove godine se nakon duljeg vremena odvažila skinuti na plaži.

– Svi vi koji me prozivate da se ne slikam u kupaćem kostimu, da sam krava, ružna, debela svinja koja ništa drugo ne zna nego žderati, da sam slonica koja mora naći privatnog krojača jer ne može naći badić za sebe, dragi moji hejteri, znajte da vas ja zapravo žalim i ništa vam ne zamjeram – poručila je Jelena svima koji su joj se rugali kada je ljetos objavila fotku s plaže. Impresivnih 40 kg izgubila je u showu 26-godišnja Nina Martina Korbar koja je od najdeblje faze do danas izgubila ukupno 70 kilograma što joj je, kako kaže, vratilo samopouzdanje.

Foto: Davor Višnjić/Pixsell

– Nije mi više ni najmanji problem skinuti se u badić iako imam celulit i višak kože, ali znam koliko sam napravila i da je moj uspjeh golem – rekla je Martina koja i dalje vježba kako bi održala liniju. Luka Smoljo u show je ušao sa 149,8 kg, a napustio ga je s 85,8 kg i sada, kaže, ima kilažu koju je imao na kraju osnovne škole.

Šest godina nije išao na plažu, a ove godine oslobodio se srama i skinuo. Gabrijelu Crnjac u prvoj sezoni zavoljeli su i kandidati i publika. U prvoj sezoni je sa 183,7 kg bila najteža natjecateljica, u finalu imala je 129 kg, a ukupno je dosad izgubila čak 100 kilograma.

Pogledajte koji kandidati su se zaljubili u showu "Život na vagi"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije