Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila obožavatelje

Izgledaju sjajno! Jennifer Lopez (51) povezala tri generacije i pozirala s majkom i kćeri

Foto: Instagram
1/10
14.05.2021.
u 23:15

Lopez vrlo često ponosno dijeli fotografije svoje djece, a posljednji put su pažnju privukli blizanci Max i Emma kad su proslavili 13. rođendan.

Holivudska glumica Jennifer Lopez (51) na svom Instagram profilu često dijeli obiteljske fotografije, a ovaj put latino diva pozirala je sa 75-godišnjom majkom Guadalupe Rodriguez i 13-godišnjom kćeri Emmom Muñiz. 

"#MamaGlowsBest", napisala je Lopez u opisu fotografije uz oznake svojeg brenda kozmetike JLo Beauty, a koju je pokrenula početkom godine. Zasigurno je to učinila kako bi pohvalila svoju kozmetičku liniju jer lica sve tri generacije na fotografiji izgleda besprijekorno i blistavo, što su joj komentirali i pratitelji.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Lopez vrlo često ponosno dijeli fotografije svoje djece, a posljednji put su pažnju privukli blizanci Max i Emma kad su proslavili 13. rođendan.

Lopez je nedavno medijima potvrdila nagađanja da je prekinula sa zaručnikom Alexom Rodriguezom (45). 

"Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se što ćemo svoje prijateljstvo nastaviti i dalje. Nastavit ćemo surađivati ​​i podržavati jedni druge na našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedni drugima i našoj djeci. Iz poštovanja prema njima, jedini komentar koji možemo reći je hvala svima koji su uputili lijepe riječi i podršku", kazali su u zajedničkoj izjavi za medije sredinom travnja. 

Podsjetimo, Lopez i Rodriguez postali su par prije gotovo četiri godine i upravo su prošle godine kupili kuću u Miamiju vrijednu 40 milijuna dolara. 

VIDEO>> Vinko Ćemeraš: "Najviše volim igrati igrice i voziti bicikl, a i dalje mi je čudno kad me na cesti prepoznaju"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije