Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitaju se zašto?

Izgleda bolje nego ikad, ali ovom izjavom Brad je razočarao sve

Foto: PA/Pixsell
1/4
05.07.2019.
u 08:00

Glumac najavljuje kako će se povući s filmskog platna i sve više raditi kao producent i misli da je to logičan slijed.

Poslije razvoda od Angeline Jolie, koji je bio bolan i dugotrajan, Brad Pitt konačno je sretan, a obožavateljice će se složiti i da izgleda bolje nego ikad.

Ovaj 55-godišnji glumac trenutačno promovira film "Once Upon a Time" redatelja Quentina Tarantina i tim povodom dao je intervju za australsko izdanje časopisa GQ.

Privatne teme o odnosu s Angelinom i o njegovu ljubavnom životu nisu se našle u ovom intervjuu, ali glumac je ipak otkrio jednu informaciju koja je malo iznenadila njegove obožavatelje. 

Izjavio je kako ima dojam da je vrijeme da na scenu stupe mlađi glumci, kako osjeća da njegovo vrijeme kao glumca lagano prolazi i spreman je za nove izazove iza kamere. 

– Kada sam iza kamera kao producent, onda zaista uživam u tome. Glumim sve manje. Vjerujem kako je to igra za mlađe glumce, što ne znači da za starije glumce nema mjesta na filmskom platnu. Jednostavno mi se to čini kao prirodan tijek događaja – objasnio je glumac. 

Vijest da će sve manje biti ispred kamera razočarala je njegove obožavateljice. Brad je opet u fit-formi, ostavio se svojih poroka među kojima je bio i alkohol, što je bio jedan od kamena spoticanja u njegovu braku s Angelinom Jolie.

Par bi razvod trebao finalizirati krajem godine, a ako Jolie ni tada ne potpiše papire za razvod, morat će platiti novčanu kaznu. 

 

Komentara 3

Avatar Based Croat
Based Croat
12:14 05.07.2019.

Šta ovaj laprda. Kao da su sve uloge za glumce ispod 40 godina. Prava je šteta da glumac od 55 godina ide u mirovinu. Zašto?

Avatar Kaladin
Kaladin
10:12 05.07.2019.

Jedva čekam Tarantinov film.

Avatar roker
roker
10:25 05.07.2019.

Ajde razočarani, javite se. Koji naslov:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije