Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se pojavio na sudu

Izdan nalog za uhićenje glumca iz serije 'Pogrešan čovjek'

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
30.12.2018.
u 17:09

Branislav Lečić nije se odazvao na dva sudska poziva, a trebao se u svibnju i kolovozu pojaviti na prekršajnom sudu u Beogradu jer je uhvaćen dok je vozio pod utjecajem alkohola

Glumca Branislava Lečića, kojeg trenutno gledamo u RTL-ovoj seriji "Pogrešan čovjek", u veljači ove godine policije je zaustavila u rutinskoj kontroli tijekom koje mu je izmjereno 0,7 promila alkohola u krvi, piše Blic.

Isključili su ga iz prometa te je kasnije protiv njega vođen postupak na Prekršajnom sudu u Beogradu. Glumcu i bivšem ministru kulture dva puta je poslan sudski poziv, ali on se nije odazvao pozivu.

Zbog toga je sud izdao nalog za privođenje glumca jer se oglušio na sudske pozive poslane u svibnju i kolovozu ove godine.

Glumac bi mogao ostati bez vozačke dozvole na tri mjeseca i morat će platiti novčanu kaznu. Lečić je za Blic objasnio zašto se nije pojavio  na sudu.

- Bio sam na sudu i obavio sve što je trebalo. Mijenjao sam adrese zato što sam se selio i zato mi pozivi nisu ni stizali - veli glumac.

Ovo nije prvi put da je policija uhvatila Lečića u prekršaju. Prije godinu dana zaustavljen je zbog prebrze vožnje u naseljenom mjestu.

Pogledajte koje serije su bile najgledanije

Komentara 8

Avatar Grunf
Grunf
17:54 30.12.2018.

opet o četnicima. Zar stvarno?

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
18:39 30.12.2018.

Ja mislim da ni za vreme Dvirnika, Relje Basica, Mire Furlan, Bate Zivojinovica... nije bilo ovoliko izmesanih glumackih ekipa. Sto me cudi, obzirom da je Hrvatskoj regija Srednja Evropa. Zasto ne naprave neku koprodukciju sa Austrijancima, Italijanima...

ZA
zagi101
17:47 30.12.2018.

jel ima neki glumac da ne cuga???????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije