Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ODMORU

Izbacila guzu na sunce i pozira u bazenu! Maja Šuput oduševila obožavatelje

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/8
02.07.2020.
u 17:35

Pjevačica Maja Šuput puni baterije sunčanjem u Rovinju gdje se odlučila zaputiti na odmor sa suprugom Nenadom.

Vitamin D i pogled u daljinu - napisala je vesela pjevačica Maja Šuput ispod fotografije na kojoj pozira na rubu bazena u kupaćem kostimu koji joj naglašava stražnjicu. Naime, najzaposlenija estradna zvijezda trenutno odmara u Rovinju sa suprugom Nenadom, ali pratitelje na društvenim mrežama nije zanemarila te im svakodnevno pruža uvid u svoje ljetovanje.

Nisu izostale pohvale i komplimenti na račun njezine figure i pojave, a neki od njih su: "Iznad vrha si", Moja Majo, hrvatska zvijezdo", "Prelijepa si", "Božanstvena gospođa na divnoj destinaciji"...

Ona i suprug Nenad kasnije su se pohvalili kako uživaju u romantičnoj večeri, a nedavno je u intervjuu za Večernji list otkrila kako je izgledala njihova karantena i čime ju je iznenadio za prvu godišnjicu braka.

Maja Šuput
1/12

- Nama je u karanteni bio maturalac, nismo se razdvajali ni sekunde. Još smo se više zbližili jer smo bili toliko zajedno - kazala je Šuput dodavši da se nikad nisu ni posvađali.

- Sve rješavamo razgovorom i ima tema u kojima se ne slažemo, ali protiv svađa smo i nikad se nismo posvađali. Toliko smo slični da je to zastrašujuće i oboje toliko držimo do imidža da nikada ne bismo potpisali nešto što ne smatramo vrhunskim - objašnjava i otkriva kako je izgledala prva godišnjica braka.

- Odmah ujutro iznenadio me golemim buketom bijelih ruža kakve smo imali na vjenčanju i imala sam dojam kao da sam u botaničkom vrtu, a ostala iznenađenja zadržala bih za sebe - bila je tajnovita.

Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala

Komentara 2

JP
josip.pivar11
18:39 02.07.2020.

Prvo: kome je to važno, a drugo: je li to najvrednije od nje?

SL
sljepac
17:54 02.07.2020.

vreća plastičnog otpada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije