Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kim Kardashian

Izazvala buru reakcija novim fotkama: Ovo je pljuska svim prvim damama

Foto: PA/Pixsell, DPA/Pixsell
1/2
29.08.2017.
u 09:08

Reality zvijezda pozirala je u ulozi Jackie Kennedy za naslovnicu časopisa Interview magazin i postala je glavna tema na društvenim mrežama

Kim Kardashian opet je odlučila šokirati i to novim intervjuom i naslovnicom za Interview magazine.

Naime, reality zvijezda za naslovnicu časopisa pozirala je u ulozi Jackie Kennedy.  Fotografije editorijala, koji je snimio Steven Kleine, časopis je podijelio na svojim društvenim mrežama uz potpis: Američka prva dama Kim Kardashian i njena kći North West. Editorijal na ovu temu izazvao je brojne negativne komentare.

 

 

 

 

 

 

 

– Ovo je užasno, kako se samo usuđuje glumiti prvu damu Amerike. Ovo je uvredljivo i odvratno, žena koja je slavu stekla snimkom seksa usuđuje se predstavljati  i glumiti da je prva dama. Ovo je pljuska u lice svim prvim damama.

U intervju je Kim, između ostalog, izjavila: – Možete reći mnogo toga o meni, ali ne možete reći da sam lijena i da ne radim. Fotografije i intervju podigli su mnogo prašine, ali to je uglavnom ono čemu Kim i teži. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije