Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GENIJALNO ILI NE?

Izabel Kovačić zabavljala se s prijateljicama u majici koja je posvađala modni svijet

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
12.12.2020.
u 15:24

Naime, obukla je dolčevitu koja zapravo ima samo rukave, dok je ostatak odrezan i tako otkriva sve osim vrata, ramena i ruku.  Ova je dolčevita početkom godine posvađala modni svijet jer su je neki smatrali genijalnom i inovativnom, a drugi besmislenom

Izabel Kovačić, supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea, prije dva mjeseca rodila je sinčića, a na Instagramu je pokazala kako se i dalje zna zabavljati s prijateljicama. 

Objavila je fotografiju s večere na kojoj je nazdravljala čašicom pića, a njenim pratiteljima je oko upala Izabelina odjevna kombinacija. Naime, obukla je dolčevitu koja zapravo ima samo rukave, dok je ostatak odrezan i tako otkriva sve osim vrata, ramena i ruku. 
Ova je dolčevita početkom godine posvađala modni svijet jer su je neki smatrali genijalnom i inovativnom, a drugi besmislenom. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, nakon što mu se 13.10. rodio sin, Mateo je s reprezentacijom na Maksimiru igrao utakmicu protiv Francuske i nakon toga počastio je suigrače večerom povodom rođenja sina i vratio se nogometnim obvezama u London. Izabel je ostala u Zagrebu, a zajedno sa sestrom Ivanom, nije zapostavila poslovne obveze vezane za njihov zajednički modni brend Lunilou. Sestre su danas predstavile posebnu kolekciju posteljina za bebe koja je izrađena od najfinijeg organskog pamuka.

1/9

Predstavljajući novi proizvod Izabel je otkrila i kako je njen svijet sadVeć neko vrijeme par živi u Londonu gdje Mateo igra za Chelsea, ali Izabel je odlučila kako će sina roditi u Zagrebu gdje živi cijela njihova obitelj koja će im sigurno na samom početku biti pri ruci i od pomoći. Sredinom lipnja Kovačići su proslavili treću godišnjicu braka, a njihova ljubav počela je prije deset godina. U istoj crkvi u kojoj su izrekli svoje sudbonosno da Mateo i Izabel su se i upoznali. U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima naš reprezentativac je bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru.

Ključne riječi

Komentara 1

HR
Hrabraja
01:19 13.12.2020.

Da li još radi kao frizerka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije