Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Izabel Kovačić raznježila pratitelje preslatkim videom sa sinčićem: 'Sve što sam ikada željela'

Izabel Kovačić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/11
04.08.2022.
u 21:35

Lijepa Izabel odjevena je u bijelu dugu haljinu koju je kombinirala sa sandalama u istoj boji i jednostavnom frizurom, dok je mališan ukrao pozornost u bijelom kompletu s plavim prugicama.

Poduzetnica i supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića (28), Izabel (29) na svom je Instagram profilu podijelila video sa sinčićem Ivanom i raznježila pratitelje.

Lijepa Izabel odjevena je u bijelu dugu haljinu koju je kombinirala sa sandalama u istoj boji i jednostavnom frizurom, dok je mališan ukrao pozornost u bijelom kompletu s plavim prugicama.

-Sve što sam ikada željela- napisala je Izabel, a uz video je objavila i pjesmu ''I love you'' koju je otpjevala glazbenica Celine Dion.
U komentarima su se javili brojni pratitelji, a među prvima je bio i Mateo koji je ostavio emotikon srca.

''To je čista ljubav'', ''Ljubav na prvi pogled'', ''Srećica najveća'', ''Predivni'', ''Sve'', ''Ljubav'', ''Preslatki'', ''Savršeno'', samo je dio komentara.

Video možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Izabel je nedavno progovorila o majčinstvu te otkrila kako se trudi biti što bolja majka i da malenom Ivanu sada treba njena pažnja i ljubav. 

-Nemam riječi za to, to je neka čista ljubav koja prije nije bila zamisliva. Ne znam, trudim se biti što bolja majka, kao i sve majke, i nadam se da će to jednog dana Ivan i vidjeti. Ivan je dobar dječak, ali kako kažu kod nas – živ je, jako je živ. On je još jako mali, njemu sad treba moja pažnja i ljubav, i to mu pokušavam dati na sve moguće načine s obzirom na to da mu oca često nema doma, ima poslovne obveze, onda mu moram biti i tata i mama, a to je važno- rekla je Izabel za InMagazin.  Otkrila je i da se ona i nogometaš slažu u odgoju sina. 

-Zajedničkim odlukama pokušavamo napraviti ono što je najbolje za njega"-zaključila je. 

Inače, Izabel i Mateo Kovačić postali su roditelji 12. listopada 2020 godine. Izabel je rodila carskim rezom, a dječaku su nadjenuli tradicionalno kršćansko ime – Ivan.  Izabel i Mateo upoznali su se u crkvi svetog Antuna u Sesvetskim Selima, u kojoj  su se i vjenčali 2017. godine nakon dugogodišnje veze. U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima naš reprezentativac bio je ministrant, a Izabel je pjevala u zboru.  Sredinom srpnja prošle godine krstili su sina Ivana kojem je kum bio Luka Modrić. "Koja povezanost", napisala je Izabel uz snimku te je dodala emotikon bijelog srca, a kasnije je tu istu snimku podijelio i Modrić na svojem Instagram profilu. "Ponosan kumašin!" napisao je Modrić te je otkrio kako je upravo on kum malenog Ivana.

VIDEO Prije dvije godine napustio nas je Rajko Dujmić: Njegove pjesme hitovi su za sva vremena!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije