Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjerna samo jednom

Izabel Kovačić otkrila zašto se često vraća u Zagreb!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
09.12.2018.
u 22:00

Subotnje poslijepodne provela je na frizuri u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji koju je upotpunila čizmama sa šljokičastim potpeticama.

Supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, Izabel Kovačić, na Instagramu je otkrila da često dolazi iz Londona u Zagreb na frizuru.

Lijepa poduzetnica očito tamo nije našla frizera po svom ukusu, nego i dalje vjeruje samo frizerima jednog zagrebačkog salona koji se za njenu frizuru pobrinuo i na dan vjenčanja.

Subotnje poslijepodne provela je na frizuri u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji koju je upotpunila čizmama sa šljokičastim potpeticama.

Foto: imdb

Komentara 8

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
04:22 10.12.2018.

e moj Kovacicu, proci ces ti kao i Lovren.

Avatar Duksi
Duksi
22:09 09.12.2018.

skupa frizura ž

TR
Triple
06:41 10.12.2018.

Daaa,samo zbog toga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije