Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mama malog Ivana

Izabel Kovačić nakon rođenja sina: Cijeli moj svijet vrti se sada oko bebe

Foto: Instagram
1/8
20.10.2020.
u 18:26

Supruga Matea Kovačića predstavila je novi proizvod svog modnog brenda i otkrila što se to promijenilo otkako je postala mama.

Naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel prije tjedan dana postali su roditelji dječaka kojem su dali ime Ivan. Nakon što mu se rodio sin Mateo je s reprezentacijom na Maksimiru igrao utakmicu protiv Francuske i nakon toga počastio je suigrače večerom povodom rođenja sina i vratio se nogometnim obvezama u London. Izabel je ostala u Zagrebu, a zajedno sa sestrom Ivanom, koja također očekuje prinovu nije zapostavila poslovne obveze vezane za njihov zajednički modni brend Lunilou.

Sestre su danas predstavile posebnu kolekciju posteljina za bebe koja je izrađena od najfinijeg organskog pamuka. Predstavljajući novi proizvod Izabel je otkrila i kako je njen svijet sada drugačiji.

- Sada više nego ikad razmišljam o materijalima s kojima radimo u Lunilou jer sada po prvi puta i ja imam malu bebu oko koje se vrti cijeli moj svijet. Sve naše kolekcije napravljene su od organskih materijala bez ikakvih kemijskih tretmana kako bi bili sigurni da smo dosljedni svojoj ekološkoj viziji i misiji. Jako sam sretna da smo uspjeli u ovim kompliciranim vremenima napraviti kompletnu home kolekciju koju smo eto sada i obogatili setovima posteljina za bebe. Uz posteljinu, kolekciji smo dodali i praktični organizer za dječji krevetić koji će svojom funkcionalnošću vjerujem pomoći u svim situacijama - rekla je Izabel.

Ključne riječi

Komentara 3

SA
samoborka
19:39 20.10.2020.

Ova žena je svaki dan u novinama. Što ona radi u životu i kako doprinosi društvu?

NO
nomeinteresa
21:38 20.10.2020.

jao ko da je prva rodila..

MA
Mary5
20:08 20.10.2020.

Uuuuu, bas mi te zao, nemoj se prekinut od posla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije