Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u javljanju uživo

Iza novinara prošetala gola žena, kad se doznalo tko je, nastao je pravi kaos

Foto: Twitter
1/2
29.04.2020.
u 10:33

Snimka ovog nesvakidašnjeg javljanja odmah se počela širiti društvenim mrežama, a brojni gledatelji Alfonsov stan nazvali su Merlos Place.

Zbog pandemije koronavirusa mnogi su novinari rad u redakciji zamijenili radom od kuće. Da to zna biti poprilično nezgodno, uvjerio se i španjolski novinar Alfonso Merlos kojem je usred javljanja uživo u kadar upala gola žena. Da priča bude još pikantnija, ispostavilo se da nije riječ o njegovoj supruzi ili djevojci, već o kolegici.

Nakon što je snimka osvanula na društvenim mrežama, Merlos se našao u problemu zbog ljubavnog trokuta. Njegova cura, bivša natjecateljica Big Brothera Marta Lopez, ostala je šokirana prizorom te je ovaj događaj nazvala sramotnim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta López (@martalopeztv) on

Kasnije se doznalo da je golišava kolegica novinarka emisije Socialite Alexia Rivas. Na društvenim mrežama odmah su krenule šale na njegov račun, a gledatelji su njegov stan nazvali Merlose Place, aludirajući na nekadašnju sapunicu..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexia Rivas (@alexiaarivas) on

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
11:29 29.04.2020.

Španjolski novinar ima ukusa. A žene imaju svaka svoj raspored. Svaka dva mjeseca izgleda on pravi novi raspored. Dok mu jedna, malo pametnija, ne sjedne za grlo i na račun.

DU
Deleted user
13:53 29.04.2020.

Stvarno kaos! Anarhija, usudio bi se reći.

DU
Deleted user
15:27 29.04.2020.

Ovo se iz aviona vidi da je "fake".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije