Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u doba pandemije

Iza kulisa 'Milijunaša': Tarik otkrio kako sada izgledaju pripreme za omiljeni TV kviz

Foto: Instagram
1/5
05.09.2020.
u 20:00

- Nismo naoružani samo smiješkom, maska, rukavice, maramice, handgel, voda... i uzbuđenje zbog nastavka snimanja - napisao je Tarik u opisu fotografije

Uskoro s emitiranjem kreću nove epizode popularnog kviza 'Tko želi biti milijunaš?', a kako izgledaju pripreme za emisiju u doba pandemije na svom Instagramu otkrio je i voditelj Tarik Filipović.

- Opet smo u sedlu ”Tko želi biti milijunaš”. Nove emisije od 24.09. i dalje četvrtkom malo iza 20 sati. Hvala mojoj dragoj Sofiji Knez koja me prvi put šminkala na otvorenom. Nismo naoružani samo smiješkom, maska, rukavice, maramice, handgel, voda... i uzbuđenje zbog nastavka snimanja - napisao je Tarik u opisu fotografije na kojoj pozira sa šminkericom.

Foto: Instagram screenshot

U komentarima su se odmah javili mnogobrojni pratitelji koji su voditelju poručili kako s nestrpljenjem očekuju nove emisije. Inače, osim priprema zbog koronavirusa promijenio se i sami koncept kviza. Zbog poštivanja epidemioloških mjera u studiju više nije publika pa umjesto jokera 'Pitaj publiku' natjecateljima je na raspolaganju joker 'Tri mudraca'.

- Tri znalca činila su nam se kao idealan džoker jer se ipak dobio ambijent u studiju, a znam i da naš voditelj Tarik Filipović ovisi o komunikaciji, da ne bude samo natjecatelj i pratnja. Siguran sam da će Tarik opustiti i znalce. Njima je ovo isto nova situacija, mladi su momci, nemaju pretjerano puno iskustva na televiziji. Mislim da će, što se bude snimalo više emisija, biti sigurniji. Gledao sam i strane Milijunaše i mogu reći da Tarik ne zaostaje puno za njemačkim voditeljem Güntherom Jauchom i britanskim Jeremyjem Clarksonom. Njegova energija uvijek je jaka, bez obzira na to koliko je ljudi u studiju –  kazao je urednik kviza Igor Grković te istaknuo kako su se najbolje prilagodili uvjetima novog normalnog. – Svi natjecatelji odmah su pristali doći na HRT jer znaju da ih ovdje čekaju najbolji uvjeti. Studio se svaki put dezinficira i pazimo na razmak – dodao je Grković.

U ulozi mudraca tako su se našli Josip Buklijaš, Bruno Kirinić i Ivan Jurić koji su i sami sudjelovali u kvizu te kući otišli sa 125.000 kn.

Foto: Instagram screenshot

 

Komentara 4

AF
AfganistanskiHrvat
10:48 06.09.2020.

Zašto ste mi obrisali komentar. Bio sam na audiciji i vidio kakav je čovj, ovaj spodoba:"Bio sam, vidio sam. Tvoja drskost, bahatost, umišljenost, kesarenje, bezobrazluk, ophođenje, prostak"

SE
Serdar222
05:44 06.09.2020.

Kviskoteka je kviz kojemu nema ravna. Način na koji su birani kandidati jamčio je da će nastupiti samo istinski znalci koji su oduševljavali znanjem. Poneki kandidati u Milijunašu začuđuju nezanjem,što je ponekad i zabavno.

BO
bolnaistina
21:50 05.09.2020.

Pa koliko zarađuje, nije ni čudo da Tarik ne hvali kviz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije