Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Planule iskre

Iz TV showa osim talenata izniknule i nove ljubavi?

htz
Foto: Boris Ščitar/Pixsell
1/6
08.04.2010.
u 19:01

Tamnokosa bajkerica Helena Hunčaga za oko je zapela usamljenom jahaču i izvrsnom kuharu Jurici Gorši iz Valpova, a krhka Kim Verson navodno je simpatija dečka s jednako čudnim imenom - Vilibalda Kovača.

U kući kandidata showa Hrvatska traži zvijezdu situacija se opasno zahuktava. Osim njihove pjesme, na zidove misteriozne kuće u kojoj su odsjeli "zalijepila" su se i šuškanja o novorođenim ljubavima. Simpatičnom Dalmatincu Duji za oko je navodno zapela djevojka s mora Maja Malić čijem liku posvećuje i svoje pjesme. Na njegovu "ljubavnom" repertoaru samo su tvrde klape, kojima stanare uveseljava od sedam ujutro pa sve dok ne padne u krevet.

Tamnokosa bajkerica Helena Hunčaga za oko je zapela usamljenom jahaču i izvrsnom kuharu Jurici Gorši iz Valpova, a krhka Kim Verson simpatija je dečka s jednako čudnim imenom - Vilibalda Kovača.

- Svaki put kad on svira Scorpionse ona sjedne pokraj njega i osluškuje - kazali su kandidati za RTL-ov Exkluziv. Da Kim i Vilibald brzo uče, odmah su pokazali naučivši bez greške prvu zapovijed poznatih osoba koja kaže "uvijek opovrgavaj" te su zajedno spomenuli da Vilibald ima djevojku i pozvali se na "zavjet šutnje".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije