Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samozatajna Petra

Iz New Yorka stigla u Split! Ana Gruica otvorila polikliniku sa suprugom pa se pohvalila 14 godina mlađom sestrom

Foto: Ivan Gudić
1/7
23.11.2020.
u 19:48

Doc. dr. sc. Boran Uglešić, ugledni splitski psihijatar te njegova supruga, glumica Ana Gruica Uglešić, shvaćaju ovaj projekt veoma ozbiljno te drže do izrazite važnosti kada je riječ o uslugama koje će se nuditi u novootvorenoj poliklinici.

Splitska glumica Ana Gruica vrijeme pandemije odlučila je iskoristiti za novi poslovni pothvat. Zajedno sa suprugom Boranom Uglešićem stoji iza novootvorenog Centra mentalnog zdravlja Uglešić – specijalizirane poliklinike za psihijatriju, neurologiju, otorinolaringologiju, psihodijagnostiku, bolesti štitnjače, ambulantu za bol te male estetske zahvate u Splitu.

1/8

Doc. dr. sc. Boran Uglešić, ugledni splitski psihijatar te Ana Gruica Uglešić shvaćaju ovaj projekt veoma ozbiljno te drže do izrazite važnosti kada je riječ o uslugama koje će se nuditi u  novootvorenoj Poliklinici. Vrata Centra, bila su otvorena za sve goste sve do kasnih večernjih sati, kako bi se izbjegla gužva i veći broj ljudi u isto vrijeme.

Foto: Ivan Gudić

Tako su se tijekom dana nizali mnogi poznati Splićani, koji su dr. Uglešiću i njegovoj supruzi Ani došli dati podršku u njihovom novom poslovnom pothvatu. Arijana Čulina, Ivo Perkušić, Neno Srdelić, Petra Kraljev, Siniša Novković, Jelena Bosančić, Neda Makjanić Kunić, Marko Pecotić, direktora košarkaškog kluba Split - Edo Blažević, cijenjeni psihijatar prof. dr Ivo Urlić sa suprugom Ivnom, prof.dr. Dobrila Karlica sa svojom kćerkom dr. Hanom Karlicom, dr. Dubravko Matić, poznati splitski pedijatar, docent dr. Mislav Radić, internista, članice kluba Lions Marjan, te mnoge druge kolege liječnici, prisustvovali su otvorenju i svojim dolaskom potvrdili da je riječ o nečemu što je vrijedno pažnje. Na otvorenje je stigla i Anina 14 godina mlađa sestra Petra koja inače živi i radi u New Yorku kao organizatorica gastro evenata.

Foto: Ivan Gudić

Koliko je ponosna na svoju mlađu sestru glumica je otkrila još ljetos na svojim društvenim mrežama. "Naš ponos Petra Gruica. Od Sitnog do New Yorka. 14 godina starija, odnosno 14 godina mlađa", napisala je ljetos 37-godišnja glumica uz preslatku fotografiju s mlađom sestrom. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije