Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Funky Guerrilla

Iz BiH stigla zanimljiva ponuda članicama benda Spice Girls

Spice Girls okupljaju se po novim imenom "GEM"
Foto: Youtube Screenshot
1/4
25.01.2019.
u 16:08

Tvrtka iz BiH nudi Spajsicama izradu njihovih promo majici.

Funky Guerrilla, brend iz Bosne i Hercegovina objavom na Facebooku privukao je pažnju, a objavu su uputili članicama grupe 
Spice Girls. Poručuju djevojkama kako bi voljeli kreirati njihove majice jer su najbolji u tome.

- Hej, Spice Girls, mi smo društveno odgovorna kompanija iz Bosne i Hercegovine i voljeli bismo kreirati vaše majice, jer to je ono što najbolje radimo! Garantiramo da vas neće boljeti glava, ako nas angažirate! Uz to, samo smo nekoliko zemalja udaljeni od vas. Javite nam što mislite - poručili su na Facebooku.

 

 

Naime, povod za ovu objavu bio je teks koji je objavljen u The Guardianu u kojem je pisalo kako se promo majice za Spice Girls proizvode u Bangladešu, a zaposlenice te tvornice u Bangladešu rade za samo 35 penija po satu.

Guardian je objavio ovu informaciju jer je u cijeloj priči sporno to što Spajsice kupnjom svojih promo majici pozivaju na društvenu odgovornost jer novac od prodaje doniraju organizaciji "Comic Relief" koja doprinosi ravnopravnosti  žena u društvu.

Spajsice navodno nisu znale za tu informaciju, a s novim saznanjem možda prihvate ponudu koja je pristigla iz Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:10 26.01.2019.

Promo MAJICI ????

SA
samoborka
09:14 26.01.2019.

Poznavajući poduzetnički duh susjeda iz BiH, podvalit će im majice na kojima umjesto Spice Girls piše Spicy Grill,a na poleđini istih broj telefona za narudžbu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije