Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI PRONAĆI DEČKA

Ivona iz 'Večere za 5 na selu' otvorila dušu: 'Bila sam slijepa i skoro izgubila život'

Foto: RTL Screenshot
1/4
18.04.2021.
u 10:00

Kandidatkinja prošlotjedne RTL-ove emisije "Večera za 5 na selu" otkrila je teške detalje o jednom životnom periodu.

Emisija "Večera za 5 na selu" opet je iznjedrila zanimljive kandidate. U prošlotjednom izdanju pobjedu je odnijela Vinkovčanka Janja Ređep, a zadnju večeru u nizu pripremala je domaćica Ivona Grgić iz Lipovca, 29-godišnja ekonomistica koja trenutno živi sa svojom majkom, a zajedno se bave iznajmljivanjem apartmana za turiste.

U show se prijavila, kako kaže za RTL, kako bi iskušala nešto novo i stekla nova poznanstva te istaknula ljepote svoga zavičaja. Voli tradiciju i domaća jela, ali ponekad i eksperimentira s nečim novim. 

Foto: RTL Screenshot

- Nemam za koga kuhati, moram što prije pronaći dečka da mu mogu kuhati. Trenutačno sam slobodna, ali voljela bih pronaći srodnu dušu koja ima iste poglede kao i ja i s kojom bih mogla sve podijeliti - kazala je iskreno Ivona koja mašta o tradicionalnoj svadbi, ali iza sebe ima težak period života.

- U životu sam imala dosta zdravstvenih poteškoća, a jedno sam vrijeme bila i slijepa. Prije četiri godine sam imala probleme s upalom sinusa i došlo je do sljepoće. Bila sam tri tjedna u bolnici i nakon jakih terapija mi se vratio vid. Skoro sam izgubila život, no postepeno mi se vratio vid, ali imam posljedice i nosim naočale da bolje vidim. Kroz život idem kao borac i prihvaćam sve izazove koje mi život pruža i ne odustajem! - ispričala je hrabro natjecateljica koja nije izborila pobjedu u emisiji s ukupno 30 bodova jer je prvoplasirana Janja Redžep kao pobjednica vinkovačkog tjedna imala 37 postignutih bodova.

VIDEO Kim Kardashian proglašena je milijarderkom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije