Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV PRONAŠLI U SUSJEDSTVU

Za njih vrijedi stara uzrečica da je dom tamo gdje je srce

Nikolina i Vidoje Ristović
Foto: Luka Stanzl PIXSELL
1/5
05.12.2017.
u 08:00

Beograd, Zagreb, Sarajevo, Skoplje – ljubav ne pita za adresu

Kada je nedavno procurila vijest da je srpski glumac Stefan Kapičić izmijenio bračne zavjete sa zagrebačkom glumicom Ivanom Horvat, s kojom već neko vrijeme živi u Hollywoodu, javnost je najviše zaintrigirala činjenica da je vjenčanje bilo tajno te da se ceremonija dogodila u L. A.-u, a ne na nekoj domaćoj lokaciji. Kapičić je sklon našim ljepoticama – prije Ivane bio je u dugogodišnjoj vezi sa splitskom manekenkom i dizajnericom Mirandom Viđak.

Svoje vjenčanje početkom rujna s 28 godina mlađom odabranicom glazbenik Ivica Propadalo nije skrivao od očiju javnosti. Suprugu Draganu Todorović, rođenu Čačanku, odveo je pred matičara u Starogradskoj vijećnici nakon šest godina veze. Činjenica da njegova supruga dolazi iz jedne od država bivše Jugoslavije nije nimalo neobična Propadalu.

– Teška industrija regionalni je bend, nastupamo jednako po Srbiji, Bosni ili Makedoniji kao i po Hrvatskoj. U svima njima imam prijatelje i kontakte pa, kad sam u jednoj od njih našao i ljubav, nije mi se činilo čudnim – kaže Propadalo, kojeg je s Draganom upoznao zajednički prijatelj. Tri godine živjeli su na relaciji Zagreb – Beograd, a onda se Dragana preselila u glavni grad Hrvatske.

TV voditeljica Nikolina Ristović zbog ljubavi je pak odlučila napustiti Zagreb. Već četiri godine njezina je stalna adresa Beograd u kojem živi sa suprugom Vidojem Ristovićem i kćeri Unom.

– Srbija je odabrala mene. Ljubav s Beogradom dogodila se na prvi pogled – izjavila je jednom srpskim medijima.

Set serije “Tajne” bio je sudbonosan za glumce Stjepana Perića i Jelenu Jovanov, Makedonku kojoj je ovo bio prvi projekt u Hrvatskoj. Nakon prijateljstva postali su par i prije dvije i pol godine vjenčali se u zagrebačkoj crkvi.

– Treba pustiti stvarima da se dogode i da ljubav ide svojim putem. Dobro smo se poznavali prije nego što nam se dogodila ljubav, što je dobra podloga za partnerski odnos – kaže Jelena dodajući da, unatoč tome što joj jako nedostaje njezina obitelj koja živi u Skoplju, nije sumnjala u svoju odluku ni naišla na neprihvaćanje. Alka Vuica svoju je ljubav također pronašla u susjedstvu. Bivša djevojka Momčila Bajagića Bajage, s kojim je hodala u 80-ima, već je nekoliko godina u vezi sa sarajevskim poduzetnikom Zlatkom Arslanagićem. Iako u glavnom gradu Bosne ima svoj TV talk show Vidimo se u Sarajevu, Alka se nema namjeru trajno preseliti k svojem zaručniku ni stati s njim pred oltar.

Nikolina i Vidoje Ristović
1/46

Komentara 14

DO
doktorica
08:36 05.12.2017.

udale su se tamo jer ih nitko ovdje nije htio

AL
alf
09:05 05.12.2017.

Vecernji je uvijek sirio bratstvo. Nosio je onu proletersku ispod naslova. " Proleteri svih zemalja - ujedinite se"a oni se na koncu raspali. Tako i sada, nema Severine vec dva dana pa moraju nesto staviti u taj zuti list.

KA
kacavenda
08:32 05.12.2017.

Ko je taj kramp sa pljastic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije