Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan koji će pamtiti

Ivica Kostelić sam sebe 'posramio' na Instagramu, reagirala i supruga Elin

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
01.07.2020.
u 18:45

Supruga našeg proslavljenog skijaša na društvenim mrežama često objavljuje anegdote iz svakodnevnog života, a posljednjom je objavom mnoge nasmijala do suza.

Supruga našeg proslavljenog skijaša Ivice Kostelića na društvenim mrežama često objavljuje anegdote iz svakodnevnog života, a posljednjom je objavom mnoge nasmijala do suza.Ellin je naime na svom Insta Storyju podijelila objavu svog supruga u kojoj stoji 'Najbolji način da zapamtiš ženin rođendan je da ga jednom zaboraviš.' 'Samo jednom i nikada više', našalio se Ivica kojem se ovaj scenarij i samome sasvim jasno dogodio.

1/5

Inače, supružnici ponosni roditelji četvero djece, 5-godišnjeg dječaka Ivana i 3-godišnjeg Leona te blizanki Kate i Jane koje su rođene u zagrebačkoj Petrovoj bolnici baš u vrijeme kada je Zagreb zadesio snažan potres. - Sve je divno prošlo, posebno zahvaljujemo liječnicima i osoblju u Petrovoj bolnici koji su cijelo vrijeme bili izuzetno brižni i profesionalni i u ovo zaista izazovno doba, dali sve od sebe da porod prođe u najboljem redu. Elin je rodila prema predviđenom terminu, što je rijetko običaj kada mame nose blizanke, no drago mi je da je sve dobro jer je pred kraj dosta teško podnosila trudnoću - rekao nam je Ivica kada su se rodile blizanke i dodao kako će proslava povodom dolaska curica u njihovu obitelj biti odgođena dok se ne smiri situacija s koronavirusom.

Foto: Instagram screenshot

Kostelić je često isticao kako je oduvijek htio imati veliku obitelj, a taj mu se san i ostvario. - Uvijek sam htio imati puno djece jer je to ono najvrednije što iza nas ostaje. Nema ništa ljepše od podizanja novog života jer kao roditelj imate priliku stvarati jedan novi svijet - kazao je bivši skijaš.

Komentara 3

MU
Muzakus
19:20 01.07.2020.

Lijepa obitelj, slavlje života!

PE
PetiElement
21:27 01.07.2020.

Tak normalni i divni ljudi... a postigli svjetske uspjehe..... svaka čast 👏

ZE
Zekonja
02:04 02.07.2020.

Prestanie nas tlaciti s propalim sportasima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije