Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPIO SE PULOVER

Ivana Vida požalila se na spremačicu: 'Kakva je, bolje da je nemam'

Ivana Vida
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
30.01.2019.
u 17:41

– Kakvu spremačicu imam, bolje da je nemam – napisala je Ivana i objavila anketu s pitanjem treba li sama prati odjeću ili će spremačica dobiti otkaz. Inače, Ivanu je naljutilo to što se pulover s potpisom Alberte Ferretti stisnuo u pranju.

Ivana Vida, supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide na Instagramu je objavila fotografiju složene odjeće i požalila se na spremačicu. 

– Kakvu spremačicu imam, bolje da je nemam – napisala je Ivana i objavila anketu s pitanjem treba li sama prati odjeću ili će spremačica dobiti otkaz. Inače, Ivanu je naljutilo to što se pulover s potpisom Alberte Ferretti stisnuo u pranju.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Nakon što su mediji objavili ovu priču, Ivana je ponovno reagirala i objavila drugu fotografiju na kojoj slaže odjeću. 

– Ajde bar znam staviti robu na sušilo "kad već ne znam upaliti mašinu" – našalila se Vida. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

Podsjetimo, Vide trenutačno žive u Istanbulu budući da Domagoj igra za Bešiktaš. No to bi se uskoro moglo promijeniti jer je interes za našeg reprezentativca pokazala Roma. 

Pogledajte tko se našao na listi 10 najseksi Hrvata:

 

Ključne riječi

Komentara 55

DU
Deleted user
18:16 30.01.2019.

domagoj, daj si opali samarcinu

VK
VKSS
18:18 30.01.2019.

Stvarno je jadna i ovim je pokazala da se udala zbog novca...dosad nisam zelio biti hejter,evo sad jedan hejterski komentar

Avatar LieDetector
LieDetector
18:35 30.01.2019.

Govorili su jos stari Rimljani: "nema nista goreg od siromaha koji se obogati". Tvoj je doseg hraniti svinje seljoberko. E Domagoj, zaista te treba zaliti siroce naivno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije