Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANA GESTA

Ivana Vida pomogla teško bolesnoj djevojčici

Ivana Vida
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
30.08.2018.
u 12:31

Supruga hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide ubrzala je maloj Lani odlazak na liječenje u Istanbul

Ivana Vida, supruga hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide, pokazala je veliko srce nakon što je pomogla obitelji desetogodišnje djevojčice Lane, koja boluje od od osteosarkoma, odnosno tumora kostiju, i kojoj je jedina nada liječenje u Turskoj. Lanina mama na Facebooku je pokrenula grupu "Život za Lanu", u koju su se javili brojni građani koji žele pomoći djevojčici. Jedna od njih je i Ivana Vida, s kojom je stupila u kontakt Lanina mama Marijana, a prepisku je objavila na Facebooku. 

– Poštovanje Ivana, imam jednu veliku molbu pošto vidim da ste u Istanbulu. Ima jedna klinika Acibadem u koju želim smjestiti Lanu i čekam već dva tjedna i više da mi odgovore. Imate li možda kojeg doktora tamo? Stvarno je već kritično, stoji na mrtvoj točki u Hrvatskoj. Slomili su joj bedrenu kost u transportu i sad je sva u gipsu. Molim vas, ne trebam ni shareove ni ništa, treba mi netko da je preuzme i da je spase više – napisala je Marijana Prpić, i odmah dobila odgovor od Ivane Vide.

Foto: Facebook/ Naš potok

– Pozdrav Marijana, drago mi je ako možemo pomoći. U Acibademu imamo doktora, samo mi pošaljite podatke da kažemo nekom iz kluba da vam se klinika javi. Mi smo jučer rekli našem prevoditelju da zove bolnicu i da traže doktora. Hvala Bogu – napisala je Ivana i dodala kako ih čekaju u Istanbulu. 

Ivana Vida kasnije je i na svom Instagramu pozvala ljude da se uključe u akciju za malu Lanu. 

– Malenu Lanu i njezinu majku moja obitelj i ja čekamo u Istanbulu. Ovo je jedna strašno tužna priča koja lomi srca. Kao narod pokazali smo mnogo puta da unatoč svim problemima imamo veliko srce i da smo spremni pomoći svima. Vašim malim doprinosom, ali značajnim za ovu obitelj, pomozimo vratiti osmijeh na lice malene Lane – dodala je Ivana. 

Pogledajte video: Ovo su poznati Hrvati koji javno svjedoče vjeru

Komentara 10

DE
deda1234
08:09 31.08.2018.

Bravo... Ima ljudi koji to svaki dan rade.. Za 6_7000 kn mjesecno i ne hvale se tim jos ih svi pluju.. A naprimjer gos Mamic je mnogoj djeci pomogo a novinarcici nisu nikad pisali o tome... Ipah hvala Ivana ali neznam zasto to mora u novine

DU
Deleted user
13:53 30.08.2018.

Obitelj Vida, hvala.

KA
kajinx
13:07 30.08.2018.

Vida obitelj - HVALA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije