Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠTAJU OKO 9000 KN

Ivana Vida pohvalila se skupocjenim sandalama, a pratitelji se zgražaju

Foto: Instagram
1/8
07.04.2021.
u 18:16

Bivša Kraljica Hrvatske Ivana Vida (27) na Instagramu se pohvalila novim parom sandala.

Istančan, ali skupocjeni modni ukus zasigurno se može smatrati potpisom Ivane Vide (27), bivše Kraljice Hrvatske i supruge nogometaša Domagoja Vide (31). Naime, u jednoj od posljednjih objava na Instagramu pohvalila se darom kojeg je poklonila samoj sebi, a riječ je o Chanelovim sandalama čija je cijena na službenoj stranici brenda 1.375 dolara, odnosno 8.763 kune.

- Poklon od mene meni - napisala je Vida te fotografijom prikupila više od tri i pol tisuće lajkova. Međutim, nije izbjegla ni kritike te su neki pratitelji zgroženi njezinim ukusom.

Foto: FIBA/Screenshot

"Volim te, ali ovo su najružnije cipele koje sam ikad vidjela", "Fakat su ružne", "Sandale su ružne, ali sviđa mi se koncept poklanjanja samoj sebi" , "Zbog ovih sandala žene izgledaju kao da nose gips i imaju slomljenu nogu, grozne cipele", "Samoj sebi sve i to je super, ali nikad ovako nešto ružno. Možeš ti puno bolje", raspisali su se fanovi.

Inače, Ivana je u siječnju proslavila 27. rođendan, a tim povodom romantični suprug Domagoj iznenadio ju je gajbama ružičastih i crvenih ruža. Prošle je godine par proslavio treću godišnjicu braka te se tada pohvalila raskošnim darom kojeg je dobila od supruga. 

Nogometaš joj je darovao Mercedes G-klase koji obožavaju i članice obitelji Kardashian-Jenner, a cijena najosnovnijih modela kreće se oko milijun kuna. Nogometaš je upoznao suprugu prije šest godina, a ljubav su okrunili brakom u lipnju 2017. Zbog ljubavi s Vidom, Ivana se odrekla karijere u manekenstvu te se potpuno posvetila vezi i braku.

U rujnu 2015. stigao im je sin David.

VIDEO Pogledajte što nam je otkrila Nika Turković u Večernjakovoj Desetki

 

Ključne riječi

Komentara 40

Avatar SMECHAR
SMECHAR
19:09 07.04.2021.

Sve su to kompleksi, kada ne možeš pokazati znanje ili neki osobni intelektualni doseg ili uspjeh okreneš se onom lakšem i pokazuješ što se može kupiti novcem kojeg još nisi osobno ni zaradio već dobio karticu koju netko drugi plaćaa a ti samo peglaš. Onda želiš neki respekt? Na osnovu čega?

LI
linkser2
23:07 07.04.2021.

jadan, jeftin, isprazan članak i likovi....žalosno

HR
Hrabraja
18:40 07.04.2021.

Istančan ukus ne znači kupovati skupe cipele

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije