Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorila se

Ivana Vida otkrila što stvarno misli o skandalu, a dotakla se i Jelene Veljače

Foto: imdb
1/3
09.02.2019.
u 12:35

⁣⁣- Možda je moja šala bila loša ili neprimjerena, ali je bila SAMO šala.

Supruga nogometaša Domagoja Vide, Ivana Vida, na privatnom je Instagramu, u podugačkoj objavi, objasnila što misli o 'džemper' skandalu.

- Drago mi je što u Hrvatskoj nema puno važnijih i ozbiljnijih tema od moje objave na Instagramu, pa sam postala tema kolumni, Bullhitova i naslovnica jer sam 'sablaznila' i 'prenerazila' hrvatsku javnost, započela je Ivana.

Foto: imdb

⁣⁣- Možda je moja šala bila loša ili neprimjerena, ali je bila SAMO šala. Emotivna sam, otvorena, iskrena i na sve ljude gledam jednako. Kao što bi moj Domagoj bio na tapeti da napravi pogrešku na terenu, kao što bi neku manekenku ismijali da padne na pisti, našalila sam se na račun svoje stisnute majice, jer - Bože moj - greške se događaju svakome od nas - dodala je.

Dotakla se i Jelene Veljače, koja je komentirala skandal:

- Prodike mi drži netko tko napiše da ne bi takvo što objavila jer 'o njenoj volji ovisi njena egzistencija'. Pa tko onda na koga gleda s visoka? Nikada si ne bih dala za pravo to reći, jer smatram da moja spremačica sigurno može živjeti i bez mene jer je vrijedna osoba .

- Moj Instagram je - moj. Nije fejkerski, ne prikazujem samo ono lijepo nego ljudima koji me prate želim približiti svoj život, koliko su mi važni David i Domagoj i kako sam ponosna na njih i na nas. Koga ne zanima, ne mora me naravno pratiti. Ali ne morate me osuđivati jer sam SVOJA, samo zato što većina ljudi Instagram koristi da bi prikazala tek filtriranu, nasmiješenu i ulickanu verziju sebe, politički korektnu i često ne potpuno iskrenu.⁣ - naglasila je 25-godišnjakinja.

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih:

Ključne riječi

Komentara 32

DU
Deleted user
12:58 09.02.2019.

Dosadno ženama, ne rade ništa a dobro jedu. Energiju moraju nekako izbaciti

Avatar Kaladin
Kaladin
13:09 09.02.2019.

Ivana, trebala si do sad naučiti da se u Hrvatskoj mogu šaliti samo leftardi. Oni "iz šale" seru po Beiburgu.. prizivaju rušenje MIG-ova nad Čavoglavama... vade zastave iz piča.a kao Jelenina... žale za ne dovršavanjem "posla" 45-te.. itd itd... Too je "satira". Sve drugo je govor mržnje.

DU
Deleted user
14:03 09.02.2019.

Gospodjo Ivana, dok ste pisali ovu i puno drugih objava ste mogli oprat i popeglat 50 tak takvih Dzempera, ispec pitu krompirušu i trcat sat vrimena u prirodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije